Αμφίβολος ο Μελάντρι

Δεν είναι σίγουρο αν ο Μάρκο Μελάντρι θα πάρει μέρος στους πρώτους αγώνες της σεζόν με την ομάδα της Γιαμάχα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Σουπερμπάικ.

Δεν είναι σίγουρο αν ο Μάρκο Μελάντρι θα πάρει μέρος στους πρώτους αγώνες της σεζόν με την ομάδα της Γιαμάχα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Σουπερμπάικ.

Η ανησυχία του ιταλού αναβάτη είναι σχετικά με την προετοιμασία του, δεν ξέρει αν θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα που θα γίνει στην Αυστραλία.

Μάλιστα ο 28χρονος Ιταλός αποκάλυψε ότι η απόφασή του να αφήσει τον κόσμο των Μοτο Τζι Πι και να αγωνιστεί στα Σουπερμπαικς ήρθε κυρίως εξ αιτίας ενός πόνου που ένοιωθε στον ώμο του, παρά η ηλικία του.

Πέρα από αυτές τις εξελίξεις ο Μελάντρι έσπευσε να καθησυχάσει το κοινό του, λέγοντας ότι όλα είναι εντάξει με τον ώμο του και ότι σκοπεύει να είναι στην καλύτερη του κατάσταση στον πρώτο αγώνα Σούπερμπαικς, τον προσεχή Φεβρουάριο.

Ο Μελάντρι επίσης θα δοκιμαστεί τον Ιανουάριο όταν θα γίνουν και οι πρώτες επίσημες δοκιμές, οπότε θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Μαζί του στην ομάδα θα είναι και ο Εβγέν Λάβερτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.