Σάινθ: “Ήμουν διστακτικός στον πρώτο αγώνα, ήθελα να τερματίσω”

Ο Κάρλος Σάινθ αναφέρθηκε στον πρώτο του επίσημο τριήμερο με την Scuderia Ferrari, τονίζοντας ότι ήταν διστακτικός στο Μπαχρέιν επειδή ήθελε να τερματίσει χωρίς προβλήματα.

Ο Κάρλος Σάινθ αναφέρθηκε στον πρώτο του επίσημο τριήμερο με την Scuderia Ferrari, τονίζοντας ότι ήταν διστακτικός στο Μπαχρέιν επειδή ήθελε να τερματίσει χωρίς προβλήματα.

Μάλιστα ο πιλότος της ιταλικής εταιρείας ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 8η θέση, η οποία ήταν και η θέση που ξεκίνησε στο Γκραν Πρι. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Γενικά ήταν ένα καλό τριήμερο για εμένα. Ίσως το αποτέλεσμα από μόνο του να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά νομίζω ότι το τριήμερο ήταν πιο δυνατό από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα σε επίπεδο αγώνα, αλλά και σε επίπεδο κατατακτήριων δοκιμών. Στους πρώτους γύρους ήμουν λίγο διστακτικός, ήθελα να είμαι προσεκτικός στον πρώτο μου αγώνα με τη Ferrari. Ήθελα απλώς να είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσω κανονικά στο Γκραν Πρι. 

Όταν κατάφερα να περάσω μπροστά από δύο πιο αργά αυτοκίνητα, μια Aston Martin και μια Alpine, δεν είχα κάποιον μπροστά μου και ικανοποιήθηκα από το αυτοκίνητο, από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ήταν ένα καλό πρώτο τριήμερο. Θα υπάρχει χρόνος στα επόμενα 22 τριήμερα για να κάνω διαφορετικούς αγώνες με πιο επιθετική εκκίνηση στην αρχή και να είμαι καλύτερος στους πρώτους γύρους. Απλώς για την ώρα χρειάζομαι λίγη περισσότερη προσαρμογή στο νέο μου μονοθέσιο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.