Ferrari: Βελτίωσε τα δυο “αδύναμα” σημεία της

Η Scuderia Ferrari προσπάθησε να δημιουργήσει ένα μονοθέσιο, στο οποίο δεν θα έχει προβλήματα τόσο ο κινητήρας όσο και η αεροδυναμική.

Η αλήθεια είναι ότι οι πιλότοι της Scuderia Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ δεν εντυπωσίασαν από άποψη χρόνου στα δοκιμαστικά της πίστα του Σακίρ.

Όμως οι άνθρωποι στο Μαρανέλο προσπάθησαν να βελτιώσουν τα δύο βασικά προβλήματα της περασμένης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα ο κινητήρας που με βάση των υπολοίπων ομάδων ήταν ο πιο αργός στο πρωτάθλημα του 2020, αλλά και στην αεροδυναμική. Ο Σαρλ Λεκλέρ προσπάθησε κατά τη διάρκεια της σεζόν να αντιμετωπίσει τα θέματα του μονοθέσιου στην πίστα και κατόρθωσε να ανέβει δύο φορές στο βάθρο. Αντίθετα ο Σεμπάστιαν Βέτελ δεν βρήκε κάποιες ισορροπίες και δυσκολεύτηκε αρκετά. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λεκλέρ φαίνεται πως τα προβλήματα έχουν λυθεί, όμως αυτό θα φανεί στην πίστα με την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Αν έχουμε κάνει πρόοδο και έχουμε αποκομίσει κέρδη θα το μάθουμε στις μόνο στις πρώτες κατατακτήριες όταν θα τα βάλουμε όλα κάτω. Τα πρώτα δεδομένα δείχνουν ότι κερδίζουμε ό,τι νομίζαμε ότι θα κερδίζαμε στο εργοστάσιο και αυτό είναι πάντα θετικό. Προς το παρόν η ισορροπία είναι καλή και είμαι ευχαριστημένος με το μονοθέσιο. Πέρυσι δυσκολευόμουν πολύ στις υψηλές θερμοκρασίες αλλά φέτος η αίσθηση είναι καλύτερη, ιδιαίτερα από το πίσω μέρος του μονοθέσιου. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε το θα γίνει, αλλά τουλάχιστον τώρα τα πράγματα δείχνουν θετικά», δήλωσε ο πιλότος της Ferrari για το καινούργιο μονοθέσιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.