Mercedes: «Τέλος» στις φήμες για Χάμιλτον και Ferrari!

O Λιούις Χάμιλτον έβαλε τέλος στα σενάρια περί μετακίνησης του από την Mercedes στην Ferrari και διέψευσε όλες τις φήμες.

Τις τελευταίες μέρες το δημοσίευμα της «Daily Mail» για την αλλαγή «στρατοπέδου» του Λιούις Χάμιλτον από την Mercedes στη Ferrari κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το συμβόλαιο του Βρετανού πιλότου ολοκληρώνεται στο τέλος του 2023. Οι φήμες «φουντώνουν» για τη συνέχεια της καριέρας του έμπειρου οδηγού εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ανανέωση του συμβολαίου του.

Μάλιστα το βρετανικό Μέσο αναφέρει ότι η Ferrari προσφέρει συμβόλαιο 40 εκατομμυρίων ευρώ στον Χάμιλτον για να μετακομίσει στο Μαρανέλο. Ο 37χρονος επτάκις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε θέση για τις «υποθέσεις» των δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με τον Χάμιλτον, η Mercedes θα συνεχίσει να είναι η ομάδα του. Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του και άμεσα θα πέσουν οι υπογραφές, ενώ θα ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

«Εάν με κυνήγησε η Ferrari; Όχι, όταν γίνονται διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο υπάρχουν πάντα σενάρια, εάν όμως δεν ακούσετε κάτι από μένα, δεν υπάρχει κάτι το αληθινό.

Η ομάδα μου δουλεύει, με τον Τότο είμαστε σχεδόν στο κλείσιμο του συμβολαίου. Στο παρελθόν έκανα διαπραγματεύσεις μόνος μου και αυτό ήταν πολύ αγχωτικό, τώρα δεν χρειάζεται πια να το κάνω», δήλωσε ο Βρετανός πιλότος και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι η αποφάση περί ανανέωσης δεν αλλάζει ακόμη και αν η χρονιά είναι κακή για την Mercedes: «Οι εμφανίσεις της ομάδας αυτή την περίοδο δεν επηρεάζουν την επιλογή μου, δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Η απόφαση στην Ίμολα;

Το καλύτερο είναι να μην τρέχεις και να σκέφτεσαι αυτά που έγιναν εκεί. Οι βελτιώσεις στο μονοθέσιο; Δύσκολο να καταλάβω αν μας θα δώσουν τις απαντήσεις που θέλουμε, ελπίζουμε να πλησιάσουμε τους αντιπάλους μας», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.