Φερστάπεν: «Ήταν χαοτικός αγώνας»

Ο Μαξ Φερστάπεν χαρακτήρισε το Grand Prix της Αυστραλίας ως ένα χαοτικό αγώνα.

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull στάθηκε στην κακή του εκκίνηση, όμως τόνισε πως είναι χαρούμενος που τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Αριχκά, ο Φερστάπεν δήλωσε: «Είχα πολύ κακή εκκίνηση. Στον πρώτο γύρο έπρεπε να προσέχω, είχα πολλά να χάσω. Ο ρυθμός του μονοθεσίου μας ήταν πάντα φοβερός, ήταν εμφανές. Περίμενα το DRS για να έχω την ευκαιρία να περάσω. Δεν ξέρω τι έγινε με τις κόκκινες σημαίες. Την πρώτη ίσως μπορείς να την βγάλεις, αλλά δεν καταλαβαίνω τι έγινε με τη δεύτερη. Ήταν χαοτικός αγώνας. Επιβίωσα, είχα καλό ρυθμό και κέρδισα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρώτη μου νίκη εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχει περάσει καιρός για την ομάδα από την τελευταία νίκη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι έγινε με τον Λιουίς Χάμιλτον στον πρώτο γύρο: «Από πλευράς μου, προσπάθησα να αποφύγω επαφή. Στους κανονισμούς είναι ξεκάθαρο το τι σου επιτρέπεται να κάνεις όταν είσαι από την εξωτερική. Ξεκάθαρα, δεν ακολουθήθηκαν οι κανονισμοί, αλλά δεν πειράζει. Είχαμε καλό ρυθμό και τους περάσαμε. Είναι κάτι που θα το έχω στο μυαλό μου στον επόμενο αγώνα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο λάθος του, λίγους γύρους το πέσιμο της καρώ σημαίας: «Έκανα χάρη στην πόλη, κούρεψα λίγο το γρασίδι, δε χρειάζεται να το κάνουν. Μπλόκαρα τον τροχό μου και βγήκα λίγο εκτός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.