Χάμιλτον: «Δεν σκοπεύω να πάω σε άλλη ομάδα»

Ο Λιούις Χάμιλτον τοποθετήθηκε για το μέλλον του, ενώ υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι ομάδα του είναι η Mercedes και αυτό δεν αλλάζει.

Το πρωτάθλημα της Formula 1 έχει αρχίσει και ύστερα από δύο αγώνες σε Μπαχρέιν και Τζέντα η Mercedes δεν είναι ικανοποιημένη από την απόδοση της W14 E-Performance. Ο Λιούις Χάμιλτον στο πλαίσιο του Grand Prix στη Σαουδική Αραβία αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο μέλλον του, ενώ τόνισε ότι δε θα αλλάξει ομάδα.

«Εκ των υστέρων σκεπτόμενος, μπορεί να μην χρησιμοποίησα τις κατάλληλες λέξεις. Φυσικά και υπάρχουν στιγμές που διαφωνείς με ανθρώπους εντός της ομάδας, αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Είναι η οικογένειά μου, είμαι εδώ πάρα πολύ καιρό και δεν σκοπεύω να πάω σε άλλη ομάδα».

Παράλληλα ο επτάκις φορές πρωταθλητής στάθηκε στην εικόνα της Red Bull Racing και στο πόσο γρήγορο μονοθέσιο έχει δημιουργήσει. η ομάδα Οι «ταύροι» έχουν τα εφόδια για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει αν κάποια ομάδα τους σταματήσει.

«Χρειαζόμαστε μια ώθηση. Έχουμε δει που είναι η απόδοση και τον τρόπο με τον οποίο άλλες ομάδες βρίσκουν χρόνο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις, να κάνουμε μεγάλες κινήσεις για να κλείσουμε τη διαφορά. Αλλιώς, θα ξεφύγουν στο πρωτάθλημα και θα το πάρουν, εκτός αν η Ferrari τους σταματήσει. Θα δούμε. Ελπίζω κάποια στιγμή στη σεζόν θα μειώσουμε τη διαφορά, αλλά μάλλον θα είναι πολύ αργά για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά μπορούμε τουλάχιστον να αντιστρέψουμε την κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.