Formula 1: Χειρουργείο για Μάγκνουσεν

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το 2023 για τη Haas και τον Κέβιν Μάγκνουσεν, καθώς ο Δανός πιλότος θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Τα πλάνα του Μάγκνουσεν (σχεδίαζε να ξεκινήσει τη σεζόν στο τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου) αναπροσαρμόστηκαν, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον καρπό και θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση, εξέλιξη που έχει προκαλέσει ανησυχία στην ομάδα του.

«Ο καρπός μου είχε πρηστεί και πήγα στο γιατρό για να το εξετάσει. Βρήκαν μία κύστη που πρέπει να αφαιρεθεί για να είμαι έτοιμος για τη σεζόν της Formula 1. Είναι μια ανώδυνη διαδικασία, όμως θα χρειαστεί ανάρρωση για δύο εβδομάδες. Πρέπει να περιμένω να δω τι θα μου πει ο γιατρός, όμως αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολη η συμμετοχή μου στη Daytona», δήλωσε ο Δανός πιλότος της Haas.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της MDK Motorsports, Μαρκ Κβαμ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη: «Είναι μία πολύ άτυχη στιγμή για εμάς. Η Formula 1 είναι προτεραιότητα για τον Κέβιν και όσο νωρίτερα είναι έτοιμος, τόσο το καλύτερο. Οι γιατροί θα αποφασίσουν εάν θα αγωνιστεί μαζί μας. Εάν δεν τα καταφέρει, τότε θα ψάξουμε να βρούμε μία άλλη ευκαιρία για να τρέξει μαζί μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.