Ραλφ Σουμάχερ: «Χάμιλτον και Φερστάπεν οι πιο ολοκληρωμένοι οδηγοί του grid»

«Μέλι» έσταξε ο Ραλφ Σουμάχερ για τον Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν, υπογραμμίζοντας ότι οι δύο πιλότοι είναι οι πιο ολοκληρωμένοι στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ραλφ Σουμάχερ για τον Λιούις Χάμιλτον της Mercedes και τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull. O άλλοτε πιλότος της Formula 1 θεωρεί ότι τόσο ο Βρετανός, όσο και ο Ολλανδός είναι οι δύο πιο ολοκληρωμένοι πιλότοι του πρωταθλήματος.

«Ο Χάμιλτον να είναι ένας κορυφαίος οδηγός, όμως δεν είναι ο πιο νέος. Τα χρόνια περνάνε. Ο Λιούις και ο Μαξ είναι οι πιο ολοκληρωμένοι οδηγοί του grid. Ωστόσο ο Λιούις έχει ήδη μια σκληρή μάχη εντός της ομάδας – αντιμετωπίζοντας τον Ράσελ. Ο Μαξ είχε μια μικρή μάχη στην αρχή της σεζόν με τον Πέρεζ. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ο Μαξ είναι στο ζενίθ των ικανοτήτων του και θα μείνει εκεί λόγω ηλικίας. Ο Λιούις πρέπει να είναι περισσότερο στο όριο, πρέπει να παλέψει περισσότερο», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ας υποθέσουμε πως ο Ράσελ είναι ξανά ταχύτερος του Χάμιλτον. Θα συνεχίσει να είναι στη Formula 1; Τα χρήματα δε θα παίξουν ρόλο στην απόφασή του. Έχει περισσότερα απ’ όσα χρειάζεται. Καθοριστικός παράγοντας θα είναι σε ποιον από τους δύο θα ταιριάξει καλύτερα το νέο μονοθέσιο. Ο Ράσελ είναι φοβερός. Είναι ένας νέος οδηγός, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό και ως teammate του Χάμιλτον ήταν καλύτερος. Τον κέρδισε και αυτό θα πείραξε τον Λιούις. Οι επιδόσεις του ήταν καλύτερες από αυτές του Ρόσμπεργκ το 2016».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.