Χάμιλτον: «Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε»

Η πίστη του Βρετανού!

Ανυπόμονος για τη νέα σεζόν της Formula 1 είναι ο Λιούις Χάμιλτον, όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του, με τις οποίες αναφέρθηκε και στην χρονιά που πέρασε.

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι που πήραμε τη νίκη στη Βραζιλία. Ήταν μία τεράστια ώθηση για την ομάδα. Πηγαίνοντας στο χειμώνα, η ομάδα ξέρει την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει στον τομέα της εξέλιξης. Είμαστε ακόμη η καλύτερη ομάδα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη συνοχή και σταθερότητα στην απόδοσή μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επόμενη χρονιά.

Η βελτίωσή μας είναι φοβερό σημάδι. Για μία μεγάλη περίοδο δεν μπορούσαμε ούτε να κατανοήσουμε τα προβλήματά μας για να τα λύσουμε. Ήταν πολύ δύσκολο, διότι προσπαθούσαμε συνεχώς και όλο και κάτι επιπλέον προέκυπτε. Είχαμε πολλά προβλήματα. Οπότε το να φτάσουμε στο σημείο να κερδίσουμε είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε όμως τι χρειαζόμαστε και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά το χειμώνα».

Η Mercedes είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία της Formula 1 που έχει καταφέρει να κερδίσει οκτώ συνεχόμενα πρωταθλήματα κατασκευαστών. Ο Χάμιλτον έχει κερδίσει με τη γερμανική ομάδα τους έξι από τους επτά τίτλους της πλούσιας καριέρας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.