Φέτελ: «Δεν είχαμε καλή χημεία με τον Αλόνσο»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ παραδέχτηκε πως δεν είχε την καλύτερη δυνατή χημεία με τον Φερνάντο Αλόνσο, κατά το διάστημα της αντιπαλότητας τους στη Formula 1.

Ο Γερμανός πιλότος αποκάλυψε πως θαυμάζει τον Ισπανό και θυμήθηκε τις «μάχες», που είχαν το 2010 και το 2012, όταν ο τίτλος κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα.

Χαρακτηριστικά, ο Φέτελ δήλωσε: «Τον θαυμάζω ως ανταγωνιστή. Ήταν ένας από τους πιο σκληρούς οδηγούς, ειδικά στα δύο πρώτα χρόνια που ήμασταν αντίπαλοι. Είχαμε πολύ μεγάλες μάχες για πρωτάθλημα το 2010 και το 2012. Είναι πιθανότατα από τις αγαπημένες μου εμπειρίες και αναμνήσεις. Η ένταση το πρωί πριν από το Grand Prix Βραζιλίας του 2012 ήταν το κάτι άλλο. Είχα τεράστια ένταση, πιστεύω και οι δυο μας είχαμε τεράστιο άγχος».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θεωρώ τον Φερνάντο έναν σπουδαίο οδηγό. Έχει φοβερό φυσικό ταλέντο, τρομερή αποφασιστικότητα, έντονο αγωνιστικό ένστικτο και όλα αυτά δεν τα έχει χάσει. Είναι εμφανές πως λατρεύει να αγωνίζεται. Είναι παθιασμένος. Ως άνθρωπο όμως, δεν τον γνωρίζω. Δεν θα έλεγα πως δεν θα τα πηγαίναμε καλά μεταξύ μας, πιστεύω σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Ποτέ όμως δεν έτυχε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο, να χτίσουμε χημεία, να περνάμε χρόνο μαζί και να μιλάμε για θέματα εκτός αγώνων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.