Formula 1: Χειρότερη η κόντρα Χάμιλτον-Ράσελ, από εκείνη με τον Ρόσμπεργκ

Σύμφωνα με τον Πίτερ Ουίνσντορ η κόντρα που θα ξεσπάσει μεταξύ Λιούις Χάμιλτον και Τζόρτζ Ράσελ θα είναι χειρότερη από εκείνη με τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Η συνύπαρξη Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν τοξική, όμως εκείνη με τον Τζόρτζ Ράσελ θα είναι ακόμη χειρότερη. Σύμφωνα με τον Πίτερ Ουίνσντορ, ο οποίος εργάζεται στο χώρο της Formula 1 ως δημοσιογράφος, αλλά και ως μάνατζερ της Ferrari και Williams η ρήξη στη σχέση του Χάμιλτον με τον Ράσελ αναμένεται μέσα στην επόμενη χρονιά.

«Πιστεύω μια πιθανή τους κόντρα θα είναι 10 φορές χειρότερη από αυτή των Χάμιλτον-Ρόσμπεργκ. Αυτό που είδατε στη Βαρκελώνη το 2016 μεταξύ του Νίκο και του Λιούις θα ήταν η αρχή της κόντρας με τον Ράσελ. Ο Τζορτζ είναι σκληρός και δύσκολος και θα βάλει δύσκολα στον Λιούις πολλές φορές αν έχουν μονοθέσιο-νικητή ή μονοθέσιο-πρωταθλητή. Ο Λιούις, θα παραμείνει Λιούις, είναι ακόμη ο καλύτερος οδηγός που έχω δει ποτέ μου μετά τον Νίκι Λάουντα, δεν εμπλέκεται σε συμβάντα άλλων, αλλά ο Τζορτζ θα είναι εκεί δίπλα του σε κάθε αγώνα. Θα είναι πολύ ενοχλητικό αυτό για τον Λιούις, γι’ αυτό επαναλαμβάνω πως από τη στιγμή που έχεις τον Λιούις, καλύτερα να έχεις τον Βάλτερι Μπότας για teammate του», δήλωσε ο Ουίνσντορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.