Formula 1: Στην εντατική ο Άλμπον λόγω αναπνευστικού προβλήματος

Ο Άλεξ Άλμπον αντιμετώπισε μετεγχειρητικές επιπλοκές ύστερα από την επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα.

Το Grand Prix της Ιταλίας ολοκληρώθηκε χωρίς την παρουσία του Άλεξ Άλμπον, ο οποίος αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας στο τρίτο γύρο των ελεύθερων δοκιμών. Ο Ταϊλανδός τέθηκε νοκ-άουτ και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για εγχείρηση στον σκωληκοειδή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Willams ο 26χρονος πιλότος εμφάνισε αναπνευστική ανεπάρκεια και χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή στην εντατική. Η ομάδα του ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη και αναμένεται η επιστροφή του στο τέλος του μήνα για το Grand Prix της Σιγκαπούρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Williams:

“Μετά τη διάγνωση σκωληκοειδίτιδας το πρωί του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, ο Άλεξ Άλμπον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σαν Ζεράρντο όπου και υποβλήθηκε σε επιτυχή λαπαροσκοπική επέμβαση το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, ο Άλεξ υπέφερε από απροσδόκητες μετεγχειρητικές επιπλοκές σε ότι αφορά στην αναισθησία του, που οδήγησαν σε αναπνευστική ανεπάρκεια, μία γνωστή αλλά ασυνήθιστη επιπλοκή. Επανασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σημείωσε εξαιρετική πρόοδο κατά τη διάρκεια της νύχτας και κατάφερε χθες το πρωί να διακοπεί η μηχανική υποστήριξη για την αναπνοή του. Έχει πλέον μεταφερθεί σε γενικό θάλαμο και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του αύριο. Δεν υπήρξαν άλλες επιπλοκές.

Ο Άλεξ εστιάζει πλέον στην αποκατάσταση και την προετοιμασία του ενόψει του Grand Prix Σιγκαπούρης, στο τέλος του μήνα.

Ο Άλεξ θα ήθελε να ευχαριστήσει για την εξαιρετική φροντίδα και υποστήριξη που έλαβε, από το νοσηλευτικό προσωπικό, τους αναισθησιολόγους και τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σαν Ζεράρντο της Μόντσα, το ιατρικό επιτελείο της FIA, το προπονητή του, Πάτρικ Χάρντινγκ, την ομάδα της Williams Racing και τον Δρ. Λιούκ Μπένετ της HINTSA Performance”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.