Χάμιλτον κατά της Mercedes: «Το μονοθέσιο γίνεται όλο και χειρότερο, είναι σκέτη καταστροφή»

Πολλά παράπονα από τη Mercedes έχει ο Λιούις Χάμιλτον! Ο Βρετανός οδηγός αναφέρει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του πως το μονοθέσιο στα δοκιμαστικά του Grand Prix στον Καναδά ήταν σκέτη καταστροφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεγράψει την Mercedes για την φετινή σεζόν:

«Δοκιμάζουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα, καθώς και ένα πειραματικό δάπεδο στο δικό μου αυτοκίνητο, το οποίο δεν απέδωσε. Τίποτα από όσα κάνουμε σε αυτό το αυτοκίνητο δεν φαίνεται να δουλεύει. Ο Τζορτζ (Ράσελ) βγήκε στις δεύτερες δοκιμές με εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις, για να δούμε ποια δουλεύει και ποια όχι.

Θα περιμένω να ακούσω όσα έχει να πει, αλλά για μένα ήταν σκέτη καταστροφή. Λίγο να ακουμπήσεις το κερμπ και το αυτοκίνητο ίπταται στον αέρα, τόσο σκληρό είναι. Δεν έχω νιώσει ποτέ χειρότερα με ένα αυτοκίνητο σε αυτή την πίστα. Ελπίζω το βράδυ να βρούμε κάποιες λύσεις. Αλλά το πρόβλημα είναι στις βασικές αρχές του αυτοκινήτου.

Είναι σαν το μονοθέσιο να γίνεται όλο και χειρότερο, γίνεται όλο και πιο δυσάρεστο με όσο περισσότερα δοκιμάζουμε σε αυτό. Δουλεύουμε καιρό πάνω του και η κατάσταση είναι αυτή που είναι.

Πιστεύω ότι αυτό είναι εντέλει το μονοθέσιο που έχουμε για φέτος, οπότε πρέπει να πάρουμε τη δύσκολη απόφαση και να δουλέψουμε σκληρά για να κατασκευάσουμε ένα καλύτερο αυτοκίνητο για την επόμενη χρονιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.