Μercedes: Με Χάμιλτον στο Μόντρεαλ (pic)

Ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Λιούις Χάμιλτον και την πιθανότητα να μην αγωνιστεί στο Grand Prix του Καναδά όμως ο Βρετανός πολυπρωταθλητής θα οδηγήσει την W13 E-Performance.

Ύστερα από την ολοκλήρωση του Grand Prix στο Αζερμπαϊτζάν, ο Λιούις Χάμιλτον δυσκολεύτηκε να βγει από το μονοθέσιο της Mercedes.

Μάλιστα η κάμερα έπιασε τον επτάκις φορές πρωταθλητή να κρατάει την πλάτη του. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ο 37χρονος παρακαλούσε να τελειώσει ο αγώνας στο Μπακού, καθώς το πρόβλημα των αναπηδήσεων της W13 E-Performance δημιουργεί πολλά προβλήματα στη σπονδυλική στήλη των πιλότων.

Ο επικεφαλής της γερμανικής εταιρείας, Τότο Βολφ εξέφρασε την ανησυχία του για την υγεία του Χάμιλτον αλλά και την πιθανότητα να μην αγωνιστεί στο ένατο Grand Prix της χρονιάς στον Καναδά. Ο αγώνας στο Μόντρεαλ είναι προγραμματισμένος το ερχόμενο τριήμερο, δηλαδή 17-19 Ιουνίου. Με βάση την “Sky Sports F1″ ο οδηγός της Mercedes είναι αποφασισμένος και θα “τρέξει” με το μονοθέσιο του.

Αναλυτικά:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.