F1: Νικητής ο Πέρεθ στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό!

Ο οδηγός της Red Bull κέρδισε το 7ο Grand Prix της σεζόν!

Ο Σέρχιο Πέρεθ κατέκτησε την πρώτη θέση στο Μονακό, στο επεισοδιακό Grand Prix το οποίο άρχισε με μία ώρα καθυστέρησης λόγω βροχόπτωσης. Δεύτερος ήταν ο Κάρλος Σάινθ, της Ferrari και τρίτος ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν. Όσωο αφορά τον Σαρλ Λεκλέρ, τερμάτισε στην τέταρτη θέση μετά το… δώρο της ομάδας του στους αντιπάλους του!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους!

Στους πρώτους 15 γύρους τα μονοθέσια έκαναν απλά στροφές σε μια προσπάθεια να στεγνώσει η πίστα, με τα στρατηγεία των ομάδων να δίνουν μάχες τακτικής, σχετικά με τα ελαστικά που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν. Τελικά όλοι οι πιλότοι χρησιμοποίησαν στεγνά λάστιχα και η… μάχη άρχισε!

Αυτή βέβαια δεν γινόταν με… διακοπές, λόγω των συνεχών προβλημάτων από τρακαρίσματα. Ο αγώνας μάλιστα διακόπηκε στον 30ό γύρο για περίπου ένα ημίωρο, μετά τη σύγκρουση του Μικ Σουμάχερ με τις προστατευτικές μπάρες, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί στη μέση το μονοθέσιο του!

Ευτυχώς όμως ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.

Ο Λεκλέρ ήταν το «θύμα» των επιλογών της ομάδας του, η οποία έκανε ένα σοβαρό λάθος, όταν τον ειδοποίησε να μπει στα πιτ για αλλαγή ελαστικών, άλλαξε αμέσως απόφαση, ειδοποιώντας τον να μείνει στον αγώνα, όταν ο ίδιος είχε εισέλθει ήδη στο δρόμο των πιτ, προκαλώντας έτσι την οργή του Μονεγάσκου, καθώς έχασε τρεις θέσεις!

Φανταστική η συνεργασία στη Ferrari…

Κάπως έτσι ο Πέρεθ πήρε την πρωτοπορία και κατάφερε να την κρατήσει έως τέλος, κατακτώντας την τρίτη νίκη της καριέρας του!

H πρώτη 10άδα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.