Χάμιλτον: “Έχουμε κάνει πρόοδο, εκνευρισμένος με την 6η θέση”

Ο Λιούις Χάμιλτον αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στην εξέλιξη που έχει η W13 E Performance, όμως ο Βρετανός πιλότος είναι απογοητευμένος με την 6η θέση.

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι εκενυρισμένος για το αποτέλεσμα στην κατατακτήριες δοκιμές. Θυμίζουμε ότι ο Βρετανός πιλότος της Mercedes θα εκκινηθεί από την 6η θέση του grid στον αγώνα της Κυριακής (22/05), ο οποίος θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί τον επτάκις φορές πρωταθλητή, ο Χάμιλτον ήθελε να πετύχει καλύτερη θέση με βάση και την εξέλιξη που έχει η W13 E performance κάτι που δεν κατάφερε. Ο ίδιος επισήμανε ότι το “ασημένιο βέλος” δε είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο η Ferrari, αλλά κυρίως η Red Bull των Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ.

Μπορώ να πω πως έχω απογοητευτεί λίγο γιατί ήθελα να είμαι πιο ψηλά στην κατάταξη. Είδαμε τον Τζορτζ να είναι πιο μπροστά, οπότε θα συνεχίζω να πιέζω. Σε ρυθμό αγώνα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση κι αν δώσουμε μάχη με τη Ferrari θα είναι φανταστικό. Πιστεύω πως οι Red Bull έχουν το ταχύτερο μονοθέσιο μέχρι στιγμής. Έχουμε κάνει μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και αυτό είναι φοβερό. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να είμαστε εδώ, αλλά για να είμαι πάλι στην ίδια θέση με προηγούμενους αγώνες είναι εκνευριστικό”, δήλωσε ο Χάμιλτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.