Χάμιλτον: “Χαρούμενος με τη βελτίωση της W13, είμαι πολύ αισιόδοξος”

Η Mercedes έκανε μια μεστή εμφάνιση στις ελεύθερες δοκιμές της Βαρκελώνης και ο Λιούις Χάμιλτον είναι ικανοποιημένος με την εξέλιξη που έχει η W13 E-performance.

Το τελευταίο διάστημα η Mercedes δούλεψε πάνω στην εξέλιξη του μονοθέσιου και τελικά κατάφερε να βελτιώσει την W13 E performance. Μάλιστα στις ελεύθερες δοκιμές της Βαρκελώνης τόσο ο Λιούις Χάμιλτον όσο και ο Τζορτζ Ράσελ έκαναν καλές εμφανίσεις και σαφώς βελτιωμένους χρόνους σε σχέση με τα προηγούμενα Grand Prix.

“Είμαι πολύ αισιόδοξος τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη βελτίωση και την πρόοδό μας και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους πίσω στο εργοστάσιο που δεν εγκατέλειψαν τη μάχη και συνέχιζαν να πιέζουν στην εξέλιξη. Δεν είμαστε οι ταχύτεροι ακόμα, αλλά πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι η πρώτη φορά φέτος που στη μεγάλη ευθεία δεν είχαμε καθόλου porpoising. Έχουμε ακόμα λίγες αναπηδήσεις σε κάποια σημεία, αλλά η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη. Είναι ακόμα δύσκολο στην οδήγηση αλλά βελτιωμένο σε σχέση με πριν. Πιστεύω πως μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο”, δήλωσε ο επτάκις φορές πρωταθλητής.

Η γερμανική εταιρεία είναι δεδομένο ότι δε θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στο οποίο θα παλέψουν Ferrari και Red Bull. H Mercedes είναι διατεθειμένη να χάσει μια χρονιά από την “μάχη” του τίτλου, ωστόσο την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στη σκυτάλη για να βρεθεί εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.