Grand Prix Μαϊάμι: Ο Χάμιλτον απάντησε στη FIA για την απαγόρευση των κοσμημάτων! (pic)

O Λιούις Χάμιλτον αποφάσισε να απαντήσει στη Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού για τη νέα οδηγία περί απαγόρευσης χρήσης κοσμημάτων, φορώντας 8 δαχτυλίδια, 4 κολιέ, 3 ρολόγια και τα σκουλαρίκια του!

Η θέση του Λιούις Χάμιλτον σχετικά με την απόφαση της FIA, η οποία απαγορεύτει τη χρήση κοσμημάτων κατά τη διάρκεια των αγώνων βρίσκει αντίθετο τον Βρετανό πιλότο. Μάλιστα ο 37χρονος αποφάσισε να απαντήσει στη συγκεκριμένη οδηγία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο Χάμιλτον εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου στο Μαϊάμι με 8 δαχτυλίδια, 4 κολιέ, 3 ρολόγια και τα σκουλαρίκια του! Μ’ αυτό τον τρόπο στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στο νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ.

“Δε θα μπορούσα να φορέσω περισσότερα σήμερα, νιώθω ότι μ’ αυτές τις αποφάσεις κάνουμε ένα βήμα προς τα πίσω. Αν σκεφτεί κάποιος τα βήματα που έχουμε κάνει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους πιο σημαντικούς σκοπούς και τα πιο σημαντικά θέματα στα οποία πρέπει να επικεντρωνόμαστε. Νομίζω πως έχουμε πετύχει τόσα, τρέχουμε στο Μαϊάμι και ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα. Είμαι στο χώρο 16 χρόνια και φοράω κοσμήματα όλο τα χρόνια. Μέσα στο μονοθέσιο φοράω μόνο τα σκουλαρίκια μου, τα οποία δε μπορώ να τα αφαιρέσω πια. Είναι περιττό να μπούμε σε αυτή τη διαμάχη!”, ήταν η απάντηση του Χάμιλτον για το συγκεκριμένο θέμα, στη συνέχεια ο επτάκις φορές Πρωταθλητής ισχυρίστηκε ότι θα συνεργαστεί μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για θέματα με μεγαλύτερο αντίκτυπο: “Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τον Μοχάμεντ. Σκοπός μου είναι να συνεργαστώ μαζί του. Είμαι εδώ ως σύμμαχος, του Μοχάμεντ και της Formula 1. Θεωρώ πως έχουμε σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε, να κάνουμε κάτι με μεγαλύτερο αντίκτυπο και να επικεντρωθούμε σ’ αυτά”.

Τέλος ο πιλότος της Mercedes είναι πρόθυμος να υπογράψει ένα έγγραφο που απαλλάσει την FIA σε περίπτωση που εμπλακεί σε ατύχηματα και τα κοσμήματα που φοράει του δημιουργήσουν πρόβληματα.

Δείτε την εμφάνιση του Χάμιλτον στη συνεντευξη Τύπου:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.