Μπινότο: “Ο Λεκλέρ έκανε ένα λάθος, δε χρειάζεται να απογοητευόμαστε”

Ο επικεφαλής της Ferrai, Ματία Μπινότο σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του στο Grand Prix της Ίμολα, αλλά και την άτυχη στιγμή του Σαρλ Λεκλέρ.

Ο Ματία Μπινότο αναφέρθηκε στο τριήμερο που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία και στην πίστα της Ίμολα. Μάλιστα ο επικεφαλής της Ferrari σχολίασε τα αποτέλεσμα του Σαρλ Λεκλέρ, καθώς ο Κάρλος Σάινθ αποχώρηση μετά το ατύχημα με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο. Ο Μπινότο μίλησε για το λάθος του Μονεγάσκου, το οποίο του κόστισε την τρίτη θέση στο βάθρο, αφού κατετάγη 6ος. Τέλος ο ισχυρός άνδρας έστειλε μήνυμα τους φιλάθλους της ομάδας να μην απογοητεύονται και ότι με την εξέλιξη του μονοθέσιου τα είναι διαφορετική η εικόνα της F1-75.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αποτελέσματα της Ferrari στην Ίμολα: “Είμαστε λίγο δυστυχισμένοι με το αποτέλεσμα της Κυριακής, αλλά χρειάζεται να συνεχίσουμε με κατεβασμένο το κεφάλι, αυτό είναι κομμάτι της Formula 1”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:Κάποιοι αγώνες μπορεί να πάνε λάθος, όπως συνέβη στην Ίμολα, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Κρατάμε το χαμόγελο μας και κοιτάζουμε μπροστά για τους επόμενους αγώνες”.

Για τη Red Bull: “Σίγουρα η Red Bull είναι δυνατή ομάδα και γνωρίζουμε ότι θα εξελίξουν τα μονοθέσια τους, αλλά πριν από δύο εβδομάδες στην Αυστραλία η Ferrari είχε το καλύτερο αυτοκίνητο. Την Κυριακή συνέβη το αντίθετο; Προχωράμε και κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, η ισορροπία στο μονοθέσιο μπορεί να αλλάξει αλλά έχουμε καλή εικόνα. Βρεθήκαμε δεύτεροι στις κατατακτήριές, δεύτερη στο βρεγμένο οδόστρωμα και στο ζεστό, είχαμε ένα καλό αγώνα σπριντ”.

Για την εξέλιξη της F1-75: Γνωρίζουμε ότι η εξέλιξη θα είναι το κλειδί για τη σεζόν. Γνωρίζουμε επίσης ότι η Red Bull θα είναι πολύ δυνατή ομάδα. Θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα της Κυριακής και θα προχωράμε μπροστά”.

Για το πιτ-στοπ και την αλλαγή γόμας: “Όχι δεν απαραίτητο να κάνει πιτ-στοπ για τα λάστιχα, δεν το κάναμε για να έχουμε τον πιο γρήγορο γύρο. Αυτό το κάναμε γιατί ήταν η καλύτερη επιλογή για εμάς, για να έχουμε ευκαιρίες στον αγώνα. Ξέραμε ότι η Red Bull θα αντιδράσει, επομένως όλοι άλλαξαν λάστιχα και σκεφτήκαμε ότι πάμε για το καλύτερο μας”.

Για το λάθος του Σαρλ: “Πιστεύω ότι ο Σαρλ πιέζει τον Πέρεθ επομένως ήταν η κατάλληλη απόφαση για να κάνουμε πιτ-στοπ και να πιέσουμε την κατάσταση, αλλά έκανε ένα μικρό λάθος. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, άρα δε χρειάζεται να είμαστε απογοητευμένοι”.

Για τους φιλάθλους στην ομάδα: “Πάντα λέμε ότι δεν είμαστε μια ομάδα, λειτουργούμε ως οικογένεια και είμαστε μια οικογένεια σαν ομάδα και μαζί με τους τιφόζι. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που είδα τόσους φιλάθλους μας στην Ίμολα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.