Μπότας: “Διασκέδασα με τη μονομαχία κόντρα στον Ράσελ”

Χαρούμενος που κέρδισε βαθμούς για την Alfa Romeo είναι ο Βάλτερι Μπότας, στη συνέχεια ο Φινλανδός σχολίασε τη "μάχη" με τον Τζορτζ Ράσελ της Mercedes.

Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα είναι ο Βάλτερι Μπότας από το τριήμερο στην πίστα της Ίμολα. Ο Φινλανδός χαρακτήρισε την προσπάθεια του “καλή”, ενώ οι βαθμοί που έφερε στην ιταλική ομάδα είναι σημαντικοί.

Ο πρώην πιλότος της Mercedes, σχολίασε τη “μάχη” που είδαμε στην πίστα με τον Τζορτζ Ράσελ και υπογράμμισε ότι διασκέδασε μαζί με τον νεαρό Βρετανό.

“Ναι ήταν ένας καλός αγώνας. Αυτό που εννοώ είναι ότι παρά τη σύγκρουση (σ.σ Σάινθ-Ρικιάρντο) στη δεύτερη στροφή, ευτυχώς δεν είχαμε κάποια ζημιά. Κατά τη διάρκεια του πιτ-στοπ αυτό επηρέασε το ρυθμό μας. Ύστερα από αυτό είχαμε καλό ρυθμό. Προσπάθησα να πιάσω τη Mercedes και τον Ράσελ δεν τα παράτησα, είναι καλό που μάζεψα μερικούς βαθμούς”, ήταν το πρώτο σχόλιο του Φινλανδού για τον αγώνα της Κυριακής (24/04) και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μονομαχία με τον Τζορτζ Ράσελ για την τέταρτη θέση:

“Ναι το διασκέδασα είχε πλάκα. Οι αναβαθμίσεις που κάναμε στο μονοθέσιο το τριήμερο απέδωσαν και μας έκαναν πιο δυνατούς, επομένως νιώθω καλά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.