Χάμιλτον: “Ζητάω συγγνώμη που δεν κατάφερα να φέρω βαθμούς στην ομάδα”

Ο Λούις Χάμιλτον απολογήθηκε για την εμφάνιση του στο Grand Prix της Ίμολα.

Άσχημο ήταν το τριήμερο στην Ιταλία για τον Λούις Χάμιλτον και τη Mercedes. O επτάκις φορές Πρωταθλητής, “κόλλησε” πίσω από τον Πιέρ Γκασλί δε μπόρεσε να τον προσπεράσει και τελικά κατετάγη στην 13η θέση. Ο Χάμιλτον αναφέρθηκε μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix στην πίστα της Ίμολα στο πρωτάθλημα, το οποίο δε διεκδικεί τόσο εκείνος όσο και η γερμανική εταιρεία.

“Σίγουρα δεν παλεύω για το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει ερώτηση σχετικά με αυτό, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω όσο σκληρά μπορώ για να φέρω την ομάδα σε κάποια θέση”, δήλωσε αρχικά ο 37χρονος οδηγός, στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πιτ-στοπ και αν είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα ίσως να διεκδικούσε άλλη θέση: “Δε ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Δεν νομίζω να υπήρχε μεγάλη διαφορά. Ένα Σαββατοκύριακο που σίγουρα πρέπει να ξεχάσουμε”.

Ο Λούις Χάμιλτον μίλησε και για τον Τζορτζ Ράσελ που τα πηγαίνει εξαιρετικά παρά τα προβλήματα της W13. Μάλιστα ο νεαρός Βρετανός έγινε ο μοναδικός πιλότος που ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στο Top-5 σε κάθε αγώνα που έχει πραγματοποιηθεί στην έως τώρα στη χρονιά. “Όλοι δουλεύουμε σαν ομάδα. Ο Τζορτζ έφερε κάποιους πόντους στην ομάδα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους που δεν κατάφερε να κάνω το ίδιο. Όλοι έχουμε βάλει κάτω το κεφάλι και βάζουμε τα δυνατά μας, δεν υπάρχει κανείς που τα έχει παρατήσει, όλοι προσπαθούμε να συνεχίσουμε μπροστά όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό”.

Τέλος πρόσθεσε ότι από τη Δευτέρα (25/04) θα βρίσκεται δίπλα στους μηχανικούς της ομάδας και στο εργοστάσιο, προκειμένου να βελτιώσουν το μονοθέσιο.

“Είμαι σίγουρος ότι αυτή την εβδομάδα θα έχω μια δόση από αισιοδοξία. Θα βρίσκομαι στο εργοστάσιο και να δω πως μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.