Ferrari: Ανακοίνωσε Σουμάχερ ο Ματία Μπινότο

Ο Μικ Σουμάχερ θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ένας από τους δυο εφεδρικούς οδηγούς της Ferrari.

Αυτό ανακοίνωσε ο Ματία Μπινότο, ο οποίος δήλωσε πως ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ είναι βελτιωμένος και πως αξίζει μια ευκαιρία από τη “scuderia”. Ο 23χρονος πιλότος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν με τη Haas. Ο άλλος εφεδρικός πιλότος της Ferrari θα είναι ο Αντόνιο Τζιοβινάτσι. Ο διευθυντής της ιταλικής ομάδας αναφέρθηκε και στο νέο μονοθέσιο, για το οποίο εμφανίστηκε αισιόδοξος.

Αρχικά, ο Μπινότο δήλωσε: “Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ήδη, ένας οδηγός Ferrari. Είναι μέλος της Ακαδημίας Οδηγών Ferrari και, όπως επαναλαμβάνουμε, αυτή η ακαδημία υπάρχει για να εντοπίσει μελλοντικούς οδηγούς Ferrari. Εάν είσαι μέρος του και είσαι επιτυχημένος, σίγουρα θα έχεις ευκαιρίες. Ο Γερμανός βελτιώθηκε, όχι μόνο σε επίπεδο συνέπειας αλλά και σε ταχύτητα”.

Στη συνέχεια, ο διευθυντής της Ferrari αναφέρθηκε και στο νέο μονοθέσιο: “Μπορούμε να πούμε ότι το έργο προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και ότι πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σε θέση να κερδίζουμε αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα; Ως έχει, η διαφορά είναι ακόμα σημαντική, αλλά είναι μέρος του DNA της Ferrari να μπορεί να παλεύει για pole positions και νίκες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.