Χάμιλτον για Φερστάπεν: «Μάλλον οι κανόνες δεν ισχύουν για έναν από εμάς»

«Αιχμές» για τον Μαξ Φερστάπεν άφησε ο νικητής του γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας, Λιούις Χάμιλτον.

Ο οδηγός της Mercedes τα έβαλε με εκείνον της Red Bull, για τη σύγκρουση που είχαν στον αγώνα, αν και ο ανταγωνιστής του για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλήτη αρνείται πως υπήρχε πρόθεση.

Όπως και να έχει, οι αγωνοδίκες εξέτασαν μετά τον αγώνα το συμβάν και επέβαλαν 10 δευτερόλεπτα ποινή χρόνου στον Φερστάπεν, που παρέμεινε όμως δεύτερος.

Άλλωστε όλα θα κριθούν στο τελευταίο γκραν πρι της σεζόν!

«Πρέπει να διατηρώ την ψυχραιμία μου στην πίστα. Είναι πολύ δύσκολο όμως αυτό. Έχω οδηγήσει ενάντια σε πολλούς οδηγούς στη ζωή μου. Έχω συναντήσει πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες. Υπάρχουν αρκετοί σε κορυφαίο επίπεδο που ξεπερνάνε τα όρια. Για μερικούς όμως δεν ισχύουν οι κανονισμοί ή δεν πιστεύουν πως δεν ισχύουν οι κανονισμοί.

Προσπάθησα να μιλήσω στην πίστα και να μείνω εντός των λευκών γραμμών, των ορίων. Τα χρόνια που αγωνίζομαι δεν έχω αλλάξει τον τρόπο που οδηγώ. Όμως τώρα δεν είναι ξεκάθαρο το τι επιτρέπεται στις μάχες. Αυτό που ξέρω είναι πως δεν μπορώ να περάσω άλλον οδηγό βγαίνοντας εκτός πίστας και μένοντας μπροστά του. Αυτό το ξέρουμε εμείς οι οδηγοί. Αλλά μάλλον οι κανόνες δεν ισχύουν για έναν από εμάς», σημείωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Χάμιλτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας