Φερστάπεν: «Αυτό δεν είναι Formula 1…»

Τα νεύρα του οδηγού της Red Bull για την απόφαση των αγωνοδικών να τον τιμωρήσουν με ποινή επειδή έκοψε την πρώτη στροφή στη μάχη του με τον Χάμιλτον!

Όπως υποστηρίζει ο Μαξ Φερστάπεν, φρέναρε για να αφήσει τον Βρετανό να περάσει, έπειτα από εντολή της ομάδας του, καθώς είχε μείνει στην πρώτη θέση λίγο νωρίτερα κόβοντας την πρώτη στροφή.

«Κοιτούσα τον καθρέπτη μου περιμένοντάς τον να περάσει. Μου είπαν να του δώσω τη θέση. Έκοψα ταχύτητα. Ήθελα να τον αφήσω να περάσει, οπότε έμεινα στα δεξιά αλλά δεν ήθελε να περάσει, και τότε ακουμπήσαμε. Δεν καταλαβαίνω απόλυτα τι συνέβη εκεί.

Ευτυχώς οι θεατές έχουν μια ξεκάθαρη ματιά για τους αγώνες, διότι αυτό που συνέβη ήταν απίστευτο.

Προσπαθώ απλά να αγωνιστώ, και το σπορ αυτές τις μέρες έχει να κάνει περισσότερο με τις ποινές παρά με την αγωνιστική απόδοση. Για μένα αυτό δεν είναι Formula 1, αλλά τουλάχιστον οι θεατές το διασκέδασαν.

Τα έδωσα όλα, αλλά ξεκάθαρα δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι. Αλλά και πάλι, είμαι χαρούμενος με τη δεύτερη θέση», σημείωσε ο Φερστάπεν που τερμάτισε πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον και πλέον θα πρέπει να κερδίσει το τελευταίο γκραν πρι της σεζόν για να πανηγυρίσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας