Πατέρας Φερστάπεν: “Ο Χάμιλτον είναι στον κόσμο του”

Ο πατέρας του Μαξ Φερστάπεν, Γιος σχολίασε τη σχέση του γιου του με τον Λιούις Χάμιλτον υπογραμμίζοντας ότι ο Βρετανός πιλότος είναι στον κόσμο του.

Σύμφωνα με τον πατέρα του Μαξ Φερστάπεν, Γιος, ο Λιούις Χάμιλτον μιλάει στο Ολλανδό πιλότο της Red Bull μόνο πάνω στο βάθρο, διαφορετικά δεν έχουν καμία επικοινωνία.

Μάλιστα ο παλαίμαχος πιλότος ισχυρίστηκε ότι ο επτάκις φορές πρωταθλητής είναι στον κόσμο του και ότι μπλέκεται σε πολιτικά ζητήματα κάτι που δε συμβαίνει με τον γιο του.

“Δεν μιλάω ποτέ στον Λιούις. Δεν χρειάζεται να μου μιλήσει. Δεν είμαι τίποτα γι’ αυτόν. Τον σέβομαι ως οδηγό, αλλά όσον αφορά τα υπόλοιπα… τίποτα. Ο Μαξ και ο Λιούις μιλούν μόνο στο βάθρο, πολύ λίγο. Όταν βλέπω τον Μαξ με άλλους οδηγούς νομίζω ότι τα πάνε πολύ καλά. Αλλά με τον Λιούις τίποτα. Ο Λούις είναι στον κόσμο του.

Ο Μαξ είναι όπως είναι. Σε κάποιους αρέσει. Λέει αυτό που σκέφτεται, αλλά δεν μπλέκεται σε πολιτικά ζητήματα, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες, που κάνει ο Λιούις. Ο καθένας το κάνει με τον τρόπο του και αυτός είναι ο τρόπος του Μαξ”, δήλωσε ο πατέρας του Μαξ Φερστάπεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.