Χάμιλτον: “Νιώθω άνετα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά”

Γεμάτος αυτοπεποίθηση είναι ο Λιούις Χάμιλτον και έτοιμος για τα δύο τελευταία Grand Prix, τα οποία θα κρίνουν την κατάκτηση του όγδοου τίτλου του.

Ο Λιούις Χάμιλτον απέχει 8 βαθμούς από τον Μαξ Φερστάπεν και να πάρει εκ νέου τη σκυτάλη στο βαθμολογικό πίνακα της Formula 1. Μάλιστα ο επτάκις φορές πρωταθλητής υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι νιώθει άνετα και είναι έτοιμος για να παλέψει σε αχαρτογράφητα νερά για να γράψει τη δική του ιστορία στα μηχανοκίνητα σπορ πανηγυρίζοντας το 8 Πρωτάθλημα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα τελευταία δύο Grand Prix: “Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι πάλι στο αυτοκίνητο, είμαι ευγνώμων που έχουμε αυτούς τους δύο αγώνες για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα δουλεύει όσο σκληρά μπορεί και νιώθω πολύ καλά”.

Αν κατακτήσει το 8ο Πρωτάθλημα: “Θα είναι, σίγουρα, εκτός των άλλων κι επειδή είναι κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς. Είναι η σκληρότερη μάχη που έχει δει το σπορ για πολύ, πολύ καιρό, και η μεγαλύτερη πρόκληση. Κάποια πράγματα είναι διαφορετικά, από μια άποψη επειδή έχουμε δύο ομάδες που βρίσκονται εκπληκτικά κοντά. Είναι διαφορετικό επειδή μαχόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, κανείς οδηγός δεν έχει κερδίσει στο παρελθόν οκτώ πρωταθλήματα, οπότε είναι κάτι νέο.

Απ’ την άλλη πλευρά, νιώθω πιο άνετα από ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά. Θυμάμαι πώς ήταν τα πράγματα στο πρώτο μου πρωτάθλημα, ακόμα και με το δεύτερο και το τρίτο. Τις νύχτες της αϋπνίας, όλα αυτά, αλλά τώρα έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχω την καλύτερη ψυχολογία από κάθε άλλη φορά. Ξέρω ότι δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα από το παρελθόν, αλλά μπορώ να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για όσα έρχονται, και ξέρω 100% ότι το έχω κάνει”.

Για τις καταστάσεις του παρελθόντος: “Δεν πιστεύω ότι έχω περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, πιστεύω ότι είμαι σε ένα καλό επίπεδο γενικώς. Ίσως έβαλα τον εαυτό μου σε λίγο διαφορετική νοοτροπία στη Βραζιλία, ίσως να μην έχω βρεθεί σε τέτοια θέση στο παρελθόν, δεν ξέρω. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις πολλές, πολλές φορές στην καριέρα μου.

Αλλά θέλω να πιστεύω ότι τα πήγαινα καλά όλη τη χρονιά. Μαθαίνεις διαρκώς, το περιβάλλον, το αυτοκίνητο, πώς να συνεργάζεσαι με την ομάδα, πώς να παίρνεις το καλύτερο από κάθε μέλος της. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι το καταφέραμε, όχι μόνο εγώ – οι τεχνικοί, οι μηχανικοί, κάθε μέλος της ομάδας έβγαλε στην επιφάνεια περισσότερα από όσα χρειαζόταν. Πάντα χρειαζόμαστε περισσότερη ταχύτητα, χρειαζόμαστε περισσότερη προσοχή, περισσότερη δύναμη στις ευθείες”,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.