Αλόνσο: “Πρέπει να συμμορφωθούμε με τους κανονισμούς”

Ο Φερνάντο Αλόνσο εξέφρασε τα παράπονα του σχετικά με τους κανονισμούς, αλλά και τη διαφορετική αντιμετώπιση των οδηγών, στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Μια αναφορά στους κανονισμούς έκανε ο Φερνάντο Αλόνσο σχετικά με δύο περιστατικά που σημειώθηκαν στο Grand Prix των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Ισπανό οδηγό της Alpine, στην πρώτη στροφή ο Κίμι Ράικονεν τον προσπέρασε εκτός πίστα. Μέσα από τον ασύρματο ο Αλόνσο παραπονέθηκε γι’ αυτή την κίνηση.

Στη συνέχεια ο έμπειρος πιλότος αντιμετώπισε τον Αντόνιο Τζοβινάτσι μ’ αυτό τον τρόπο. Όμως ο Αλόνσο δέθηκε εντολή να παραχωρήσει τη θέση του, στον Ιταλό της Alfa Romeo.

«Δεν χρειάζεται να γίνει καμία αλλαγή. Είναι ξεκάθαρο το τι γράφουν οι κανονισμοί. Πρέπει να συμμορφωθούμε με τους κανονισμούς. Στο ποδόσφαιρο, αν κάνεις χέρι στην περιοχή είναι πέναλτι, δεν χρειάζεται κάποια διευκρίνιση. Δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή στον κανονισμό. Πρέπει απλά να εφαρμόζουμε τους κανόνες όταν υπάρχει παράβαση», σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια είπε:

«Έτσι πιστεύω, διότι εξαρτάται από το ποιος το κάνει. Στη Ρωσία έκοψα τη στροφή 1 και την Πέμπτη στην Τουρκία ήταν ένα θέμα συζήτησης. Εδώ, δίχως να ωθείτε κάποιος οδηγός εκτός, υπήρξαν δύο τρία μονοθέσια που βγήκαν εκτός ορίων με τη δική τους θέληση. Ας δούμε αν στο Μεξικό θα τεθεί τέτοιο θέμα συζήτησης ή αν θα είναι όλα καλά επειδή ο Φερνάντο δεν βγήκε εκτός πίστας», ολοκλήρωσε τα λεγόμενα του στο motorsport.com.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!