Φερστάπεν: “Έχουμε πέσει χαμηλά με τον Χάμιλτον”

Ο Μαξ Φερστάπεν και ο Λιούις Χάμιλτον είναι το επίκεντρο του πρωταθλήματος τόσο για τις ικανότητες τους, όσο και για τις αψιμαχίες εντός πίστας.

Ένα ακόμα περιστατικό της διαμάχης Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον είδαμε στην πίστα του Όστιν. Ο Βρετανός προσπάθησε να προσπεράσει τον Ολλανδό, με τον πιλότο της Red Bull να αποκαλεί ηλίθιο τον πρωταθλητή της Formula 1.

Ο “Mad-Max” απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το νέο συμβάν. Μάλιστα ο Φερστάπεν θεωρεί ότι και οι δύο έχουν πέσει χαμηλά με την αντιπαλότητα τους, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι και οι δύο άνθρωποι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το νέο περιστατικό με τον Χάμιλτον στην πίστα του Όστιν: “Ναι, δεν ξέρω, θέλω να πω όλοι παίρναμε τη σειρά μας για να κάνουμε έναν γρήγορο γύρο. Οπότε δεν κατάλαβα και πολύ καλά τι συνέβη εκεί”.

Για τις προηγούμενες “μάχες” με τον Βρετανό: “Είχαμε κάποιες επαφές ορισμένες φορές και δεν ήμασταν χαρούμενοι ο ένας με τον άλλον. Αλλά λίγους αγώνες πιο μετά μπορούσες να μας δεις να καθόμαστε μαζί στις συνεντεύξεις Τύπου και να μοιραζόμαστε ένα αστείο, και έτσι συμβαίνει στους αγώνες”

Για τα λεγόμενα των υπολοίπων σχετικά με την αντιπαλότητα με τον Χάμιλτον: “Πολλοί άνθρωποι σε κοιτούν και εκφράζουν τις απόψεις τους γι’ αυτή την αντιπαλότητα, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν είναι τόσο κακή. Κανείς δεν θέλει να συγκρούεται με κάποιον άλλο στον αγώνα, αλλά δυστυχώς αυτά συμβαίνουν. Έχουν συμβεί και στα kart, έχουν συμβεί και στη Formula 1. Όλοι έχουμε στιγμές που πέφτουμε χαμηλά με κάποιον, αλλά στο τέλος είμαστε άνθρωποι. Προχωράμε και συγχωρούμε”.

Για την ωριμότητα του: “Έχω μεγαλώσει και έχω περισσότερη εμπειρία, δεν πιστεύω ότι θα είχα χτυπήσει τον Λιούις. Έχοντας την εμπειρία περισσότερων συμβάντων μαθαίνεις πώς να αντιμετωπίζεις το σπορ με καλύτερο τρόπο – αυτή είναι απλώς μια ανθρώπινη διεργασία. Νιώθω πολύ άνετος όλη τη χρονιά. Δεν μπορώ να πω για τον Λιούις, αλλά από τη δική μου πλευρά δεν υπάρχει επιπλέον πίεση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.