Αλόνσο: ” Η Ferrari δεν ήταν έτοιμη για τίτλους”

Ο Φερνάντο Αλόνσο έκανε αναφορά στις δυνατότητες της Ferrari την περίοδο που οδηγούσε τόσο εκείνος το κόκκινο μονοθέσιο όσο και ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Η Ferrari δεν ήταν έτοιμη για τίτλους δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο, την περίοδο που οδηγούσε ο Ισπανός πιλότος, δηλαδή από το 2010 έως το 2015. Ακόμα και μετά την αποχώρηση του από την ιταλική εταιρία και την ανάληψη της θέσεις του από τον Σεμπάστιαν Φέτελ τα πράγματα παρέμειναν ίδια.

Μπορεί Αλόνσο και Φέτελ να έφτασαν κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή με τα χρώματα της Ferrari, ωστόσο δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

«Δεν έχουμε συζητήσει ποτέ σχετικά, αν και είχαμε συχνά μεγάλες μάχες όταν εγώ ήμουν στη Ferrari κι εκείνος στη Red Bull. Το 2012 ήταν λίγο τυχερός, που στον τελευταίο αγώνα κατάφερε να τερματίσει με μία αρκετά πληγωμένη Red Bull. Αμφότεροι κυνηγήσαμε τίτλους με τη Ferrari, φτάσαμε κοντά αλλά στο τέλος δεν τους πετύχαμε. Ίσως η Ferrari να μην ήταν ακόμα έτοιμη να έχει ξανά έναν παγκόσμιο πρωταθλητή στο κόκπιτ, στις περιόδους που οδηγούσαμε εμείς για αυτή», δήλωσε ο Αλόνσο σε συνέντευξη του στο F1-Insider.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.