Χάμιλτον: «Κάναμε τη ζωή μας δύσκολη, τρελό αυτό που συνέβη πριν τη 2η εκκίνηση»

Το σχόλιο του Βρετανού πιλότου της Μercedes για το γκραν πρι της Ουγγαρίας.

Συγχαρητήρια στην Alpine και στον Σεμπαστιάν Οκόν για τη νίκη τους έδωσε ο Λιούις Χάμιλτον, που αναφέρθηκε και σε όσα έλαβαν χώρα πριν τη 2η εκκίνηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Alpine και στον Οκόν. Είναι ένα λαμπρό αστέρι εδώ και καιρό και αυτή η νίκη φαινόταν ότι θα έρθει. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν. Είναι ωραίο που βλέπω την Aston Martin τόσο ψηλά, είναι το καλύτερο αποτέλεσμά τους μέχρι τώρα και ξέρω ότι θα έρθουν κι άλλα.

Είχαμε ένα απίστευτο κοινό αυτό το τριήμερο και τους ευχαριστώ που ήταν εδώ. Ήταν δύσκολα για εμάς, βασικά εμείς κάναμε τη ζωή μας δύσκολη. Ήταν τρελό που δεν υπήρχε κανείς στο grid στην εκκίνηση αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και θα μάθουμε από αυτό.

Έδωσα τα πάντα μέχρι το τέλος. Έλεγα στην ομάδα πώς ήταν η πίστα, αλλά μου είπαν ότι έρχεται κι άλλη βροχή. Νόμιζα ότι είχαν πληροφορίες από αλλού αλλά είδα όλους τους άλλους να μπαίνουν στα pit. Ξεκινήσαμε αυτό το 3ήμερο χωρίς να ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί και αν αναλογιστούμε τις καταστάσεις είμαι ικανοποιημένος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης