Formula 1: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Σουμάχερ

Το Σεπτέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ του Μίκαελ Σουμάχερ, το οποίο θα παρουσιάζει διάφορες πτυχές της ζωής του.

Ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο στη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο ερχόμενο Σεπτέμβρη. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσαν τη ζωή του θρύλου της Formula 1 μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων όπως είναι η γυναίκα του Κορίνα, η κόρη του, Τζίνα και ο γιος του Μικ.

Ο σπουδαίος αθλητής της Formula 1 που το όνομα του συνδέθηκε με τη λέξη επιτυχία και την Ferrari δίνει τον δικό του αγώνα με την υγεία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θυμίζουμε ότι ο 52χρονος πλέον Μίκαελ είχε τραυματιστεί στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 κάνοντας σκι.

Ο Σουμάχερ υποβλήθηκε σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που προξένησε η πρώτη. Έδωσε αρκετές μάχες μέσα από τις πίστες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και βγήκε νικητής, εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη για να ζήσει και είναι σημαντικό ότι τα καταφέρνει και εκεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.