Haas: Παραμένει ο Σουμάχερ και το 2022

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γκούντερ Στάινερ, ο Μικ Σουμάχερ αναμένεται να παραμείνει και την επόμενη χρονιά στη Haas.

Η περίπτωση του Μικ Σουμάχερ είναι ιδιαίτερη, καθώς δεσμεύεται από την Ferrari, αλλά έχει συμβόλαιο και είναι οδηγός της Haas. Ο επικεφαλής της εταιρείας, Γκούντερ Στάινερ αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας τους, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι είναι κοντά σε μια καινούργια συμφωνία.

«Είναι ορισμένα θέματα που πρέπει να λυθούν. Είναι ένα συμβόλαιο που εμπλέκονται πολλές πλευρές, διότι έχει συμβόλαιο και με τη Ferrari. Μένει να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες και μετά θα φτάσουμε στην ανανέωση. Ο Μικ καλά κάνει και αναφέρει πως δεν έχει υπογράψει ακόμα, υπάρχουν συμφωνίες στη μέση και είναι πιο δύσκολο από τις περιπτώσεις όπου ένας οδηγός έχει συμβόλαιο με μία ομάδα», δήλωσε αρχικά για τον Σουμάχερ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Νικίτα Μαζέπιν: «Όλα είναι μια χαρά με τον Νικίτα, έχουμε υπογράψει».

Η αποχώρηση του νεαρού Ρώσου μοιάζει σενάριο μακρινό, καθώς έχει φέρει στην Haas αρκετά χρήματα λόγω την τεράστιας χορηγίας από τον πατέρα του.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμερικανική ομάδα είναι αρκετά και θα ήταν παράλογο να απομακρύνουν τον Μάζεπιν αυτή την χρονική στιγμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.