Ράσελ: “Θα ήταν συναρπαστικό να οδηγώ μαζί με τον Χάμιλτον”

Ο Τζορτζ Ράσελ είναι σίγουρα ο μεγάλος αντίπαλος του Βάλτερι Μπότας με τις φήμες να τον θέλουν την επόμενη χρονιά στα χρώματα της Mercedes.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Τζορτζ Ράσελ αγωνίζεται με την Williams, όμως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει βαθμούς για το πρωτάθλημα της Formula 1. Μάλιστα η καλύτερη θέση που έχει τερματίσει ο Βρετανός είναι η 11η.

Ο Ράσελ αποτελεί έναν από τους ταλαντούχους οδηγούς της γενιάς του, ωστόσο τα κακά μονοθέσια της Williams δεν του δίνουν τη δυνατότητα να αναδείξει τις ικανότητες του. Όταν ο Λιούις Χάμιλτον διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και ο νεαρός πιλότος ανέλαβε τα καθήκοντα του εντυπωσίασε με το μονοθέσιο της Mercedes.

Όσο περνάει ο καιρός και ο Βάλτερι Μπότας δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με τους Γερμανούς, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, οι φήμες για την μετακίνηση του Ράσελ φουντώνουν.

«Μιλώντας πάντα υποθετικά, θα ήταν πολύ συναρπαστικό για αρκετό κόσμο να είμαστε δύο Βρετανοί στην ίδια ομάδα. Ξόδεψα 3 χρόνια δουλεύοντας στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να φτάσω στο μέσον του grid. Προσπάθησα να αντλήσω όσο το δυνατόν περισσότερο από εμένα και την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Ράσελ και στη συνέχεια είπε:

«Νομίζω πως έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά. Όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά όταν μάχεσαι για νίκες και όταν μάχεσαι για το πρωτάθλημα όπως έχω ανακαλύψει από τις μικρές κατηγορίες αγώνων. Γι’αυτό ζω όμως. Ελπίζω αυτή η στιγμή να έρθει γρήγορα. Πήρα μια πρώτη γεύση πέρυσι, όμως θέλω να συμβαίνει αυτό κάθε εβδομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.