Χάμιλτον: “Δε θα αγωνίζομαι μέχρι τα 40 μου”

Ο Λιούις Χάμιλτον υπέγραψε καινούργιο συμβόλαιο με την Mercedes έως το 2023, παράλληλα ο Βρετανός πιλότος ξεκαθάρισε ότι δεν θα "τρέχει" στις πίστες της Formula 1 μέχρι τα 40 του.

Στις πίστες της Formula 1 θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Λιούις Χάμιλτον. Ο επτά φορές πρωταθλητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Mercedes, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2023.

Ο Χάμιλτον αναφέρθηκε στον καθοριστικό παράγοντα που τον οδήγησε στην παραμονή του, παρά τα 36 του χρόνια, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι το πρωτάθλημα μπαίνει σε μια νέα τροχιά και αυτό το κάνει συναρπαστικό. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα σταματήσει πριν τα 40 του να αγωνίζεται στις πίστες του μηχανοκίνητου πρωταθλήματος.

«Νομίζω ότι οι προκλήσεις φέτος είναι περισσότερες από ποτέ, κάτι που είναι υπέροχο. Και μου αρέσει ο αγώνας. Αυτό θέλω να κάνω», δήλωσε αρχικά ο πιλότος της Mercedes, και στη συνέχεια είπε:

«Θα υπάρξει ένα σημείο στο οποίο θα θέλω να προχωρήσω για να κάνω διαφορετικά πράγματα. Είμαι εδώ μόνο για να κερδίσω. Έτσι, αν υπάρχει ποτέ μία στιγμή που νιώθω ότι η επιθυμία μειώθηκε, θα είναι η ώρα για να σταματήσω. Δεν σκοπεύω να είμαι εδώ μέχρι τα 40. Ελπίζω να έχω κάτι άλλο συναρπαστικό να κάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.