Γκασλί: “Καλό αποτέλεσμα στο Μονακό, λυπήθηκα τον Χάμιλτον”

Ο Πιέρ Γκασλί μίλησε για τον αγώνα του Μονακό, την 6η θέση που είναι η καλύτερη του απόδοση για το 2021, αλλά και τον πιλότο της Mercedes, Λούις Χάμιλτον.

Στην πίστα του Μονακό ο Γάλλος πιλότος “έπιασε” την 6η θέση, απόδοση που αποτελεί την καλύτερη στην έως τώρα χρονιά του Πιέρ Γκασλί.

Παράλληλα ο οδηγός της Alpha Τauri αναφέρθηκε και στον 7 φορές πρωταθλητή,Λούις Χάμιλτον, ο οποίος για 78 γύρους δεν κατάφερε να προσπεράσει τον Γκασλί.

Η Aplha Tauri είναι στην 6η θέση της βαθμολογία και σε πέντε αγώνες έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αποτέλεσμα στο Μονακό και τους βαθμούς που συγκέντρωσε η ομάδα του: «Ήμουν πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα στο Μονακό γιατί ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είναι μια πολύ δύσκολη πίστα τόσο για τους οδηγούς αλλά και τα μονοθέσια, καθώς χρειαζόμαστε μια τέλεια προετοιμασία. Καταφέραμε να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς».

Για τον Λούις Χάμιλτον που δεν κατάφερε να τον προσπεράσει: «Τον έβλεπα συνεχώς στον καθρέφτη μου. Λυπήθηκα για εκείνον γιατί είχε κολλήσει πίσω μου σε όλο τον αγώνα. Δεν υπήρξε καμία ευκαιρία για εκείνον να με περάσει. Εξεπλάγην όταν τον είδα να μπει πριν από εμάς για αλλαγή ελαστικών. Ήταν λάθος τους. Στη τελική όμως καλύτερα για εμάς, πήραμε βαθμούς σε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.