Ράσελ: “Καλές οι σχέσεις μου με την Mercedes, είναι οικογένεια μου”

Ο Τζόρτζ Ράσελ αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με την Mercedes, τον Τότο Βολφ και τους teammates του Λιούις Χάμιλτον, Βάλτερι Μπότας και τον Νίκολα Λατίφι.

Ο Βρετανός πιλότος μίλησε στο “motorsport.com”, για το ατύχημα που σημειώθηκε στην πίστα της Ιμόλα με τον Βάλτερι Μπότας.

Υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι όλα έχουν ξεκαθαρίσει μ’ αυτή την κατάσταση και ότι το έχει αφήσει πίσω του γνωρίζοντας τι έκανε λάθος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις σχέσεις του με την Mercedes: «Όπως είναι λογικό, υπήρχε ένταση από όλους μετά τον αγώνα. Οι σχέσεις μου όμως με όλους στη Williams και σημαντικούς ανθρώπους στη Mercedes είναι καλύτερη από ποτέ. Αυτές οι δύσκολες στιγμές μας φέρνουν πιο κοντά. Η σχέση μου με τον Τότο Βόλφ είναι ακόμα καλύτερη. Ήταν ιδιαίτερα αυστηρός μαζί μου. Αλλά θέλει να αποδώσω το καλύτερο που μπορώ ή αυτό που πιστεύει πως μπορώ. Είμαι αρκετά δυνατός πνευματικά ώστε να δεχθώ τέτοιες καταστάσεις να μάθω και να βελτιωθώ».

Για την σχέση του με τον Τότο Βολφ και το ατύχημα με τον Βάλτερι Μπότας: «Είχαμε μια μακροσκελή συζήτηση για το τι έγινε. Το σκεφτόμουν αργά το απόγευμα της Κυριακής, το επόμενο πρωί και για να είμαι ειλικρινής όλη την εβδομάδα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν ήταν η σύγκρουση. Δεν ήταν απαραίτητα η αιτία που είχαν απογοητευτεί όλοι μαζί μου. Όταν γύρισα σπίτι μου την Κυριακή το βράδυ κατάλαβα τι είχα κάνει λάθος. Οι πράξεις μου δεν είναι αντιπροσωπευτικές του ποιος είμαι. Όταν μάχεσαι με έναν teammate σου, πρέπει να είσαι καθαρός και περίπτωση προσπεράσματος πρέπει να είσαι καθαρός. Η Mercedes είναι η οικογένεια μου όπως είναι και η Williams. O Λιούις και ο Βάλτερι είναι teammate μου όπως και ο Νικολάς».

Για το ατύχημα με τον Βάλτερι Μπότας: «Εάν ήταν ο Νικολάς στην ίδια θέση, πιθανότατα θα είχα κάνει πίσω. Αλλά είδα τον Βάλτερι ως έναν ακόμα αντίπαλο και πήγα για το προσπέρασμα. Ήξερα πως ήταν η μεγάλη μου ευκαιρία για βαθμούς. Είχα τον Κίμι ακριβώς πίσω μου και μπορεί να με προσπερνούσε στη μάχη μας για τη 10η θέση. Στη τελική όμως είναι ανεπίτρεπτο να έχεις σύγκρουση με τον teammate σου. Πλέον το έχουμε αφήσει πίσω μας και δεν μιλάμε γι’ αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.