Red Bull Racing: Αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις με Πέρεζ

Ο Σέρχιο Πέρεζ αναμένεται να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Red Bull Racing για το συμβόλαιο του μέσα στο καλοκαίρι.

Η χρονιά της Formula 1 πηγαίνει καλά για τον Μεξικανό πιλότος, όμως για την ώρα δεν έχει ανέβει στο βάθρο. Μάλιστα ο Σέρχιο Πέρεζ έχει καλή απόδοση στις πίστες, αλλά έχει ελαττωματική εικόνα στις κατατακτήριες δοκιμές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Formel1.de ο Πέρεζ έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο και αναμένεται να φανεί αν θα στεριώσει την ομάδα και δίπλα στον Μαξ Φερστάπεν.

«Θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την ανανέωση συνεργασίας μας το νωρίτερο το καλοκαίρι. Δεν πιστεύω πως ένας οδηγός θα διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα πριν προσπαθήσει να ανανεώσει μαζί μας. Έχουμε επικεντρωθεί στο Πρωτάθλημα και δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα για το ποιος θα είναι μαζί με τον Φερστάπεν του χρόνου. Σίγουρα θα είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός οδηγός, αλλά έχουμε πολύ καιρό έως τότε», δήλωσε ο Χέλμουντ Μάρκο , ο οποίος είναι σύμβουλος της Red Bull Racing.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόδοση του Πέρεζ: «Αν δούμε τα θετικά, η απόδοση του στον αγώνα είναι πολύ καλή. Είναι πολύ καλή, μερικές φορές στα επίπεδα του Μαξ. Το απέδειξε στο Μονακό πριν μπει για αλλαγή ελαστικών. Για τρεις, τέσσερις γύρους με πολύ φθαρμένα ελαστικά έκανε τους ταχύτερους γύρους. Ο τομέας που υστερεί ακόμα είναι οι κατατακτήριες και πρέπει να δούμε βελτίωση εκεί».

Το επόμενο Gran Prix με βάση το calendar θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Αζερμπαϊτζάν. Θετικό για το Πέρεζ, ο οποίος έχει ανεβεί δύο φορές στο βάθρο στην συγκεκριμένη χώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.