Λεκλέρ: “Με πονάει που δεν διεκδικούμε βάθρα και νίκες”

Μπορεί η Ferrari να έχει κάνει βήματα προς τα μπρος, συγκριτικά με πέρυσι, όμως ακόμη δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει νίκες, κάτι που φυσικά δεν αρέσει στον Τσαρλς Λεκλέρκ.

Ο πιλότος της Scuderia στο πλαίσιο του GP της Ισπανίας μίλησε για τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του και αποκάλυψε πως η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

“Έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με το 2020, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Εκεί που θέλουμε να είμαστε είναι στη κορυφή. Εάν συγκρίνουμε την κατάσταση μας με του 2020, οι τρεις πρώτοι αγώνες είναι πολύ θετικοί. Πιέζουμε τους εαυτούς μας και προσπαθούμε να φέρουμε την ομάδα στον σωστό δρόμο. Αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Όλοι οι οδηγοί θέλουν να κερδίσουν. Πονάω που δεν είμαστε σε θέση να παλεύουμε για βάθρα και για νίκες”, δήλωσε αρχικά ο Λεκλέρ και συμπλήρωσε:

“Πλέον έχουμε επικεντρωθεί στο 2022, είναι στη κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Φέτος δεν θα υπάρξουν θαύματα. Του χρόνου είναι η μεγάλη μας ευκαιρία. Τα μονοθέσια θα είναι τόσο διαφορετικά όπου οι ομάδες θα πάρουν ελάχιστα από τα τελευταία χρόνια. Όλες οι ομάδες θα κάνουν τη καλύτερη δυνατή δουλειά στην εξέλιξη. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να επιστρέψουμε στην κορυφή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.