Χάμιλτον: “Δεν σκέφτομαι να σταματήσω από την Formula 1”

Ο Λιούις Χάμιλτον αναφέρθηκε στο μέλλον του, αλλά και στο γεγονός ότι δε θέλει ακόμα να εγκαταλείψει το πρωτάθλημα της Formula 1.

Μάλιστα ο 7 φορές πρωταθλητής μιλώντας στην “Sky Italia” δήλωσε ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στα καθήκοντα του, ενώ θα αρχίσει της διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου με την Mercedes άμεσα.

“Ήθελα συμβόλαιο ενός έτους γιατί είπα στον [διευθυντή της Mercedes AMG F1] Τότο Βολφ ότι ήταν απαραίτητο να αρχίσουμε τις συζητήσεις μας πολύ νωρίτερα από τον Ιανουάριο.

Η κατάστασή μου δεν εξαρτάται από την κατάκτηση ή όχι του φετινού πρωταθλήματος. Είμαι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος σε αυτό το σπορ και λατρεύω αυτό που κάνω. Έχουμε μια αληθινή μάχη μπροστά μας φέτος, αλλά πάντοτε μου άρεσε αυτό”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Προσωπικά, δεν σκέφτομαι να σταματήσω, αλλά ποιος ξέρει; Μπορεί να συνεχίσω να εργάζομαι στη F1 μόλις τελειώσει η αγωνιστική μου καριέρα, αλλά προς το παρόν είναι δύσκολο για μένα να φανταστώ ότι δεν θα μπαίνω στο αυτοκίνητο και δεν θα αγωνίζομαι”.

Για το αν αποσπάται η προσοχή του από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του: “Δεν είναι ποτέ καλό όταν λένε πως είχες έναν κακό αγώνα επειδή αποσπάστηκε η προσοχή σου με όλα τα υπόλοιπα. Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για σου επιτίθενται.

Θυμάμαι κάποτε που πήρα το αεροπλάνο αμέσως μετά από μια επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη και πήγα κατ’ ευθείαν στην πίστα. Ακόμα και ο Νίκι Λάουντα μου είχε πει τότε πως ‘δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο’. Μετά έκανα το γύρο μου στις κατατακτήριες δοκιμές, και όλοι είπαν ‘α, μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο’. Είναι στο δικό μου χέρι να καθορίσω τα όρια, μέχρι που μπορώ να φτάσω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.