Πέρες: “Θα είμαι στον Καναδά”

Στις 12 Ιουνίου όταν θα διεξαχθεί το γκρα πρι του Καναδά ο πιλότος της Sauber Σέρτζιο Πέρες δεν βρίσκει το λόγο να μην δώσει το παρόν στο επόμενο γκραν πρι.

Στις 12 Ιουνίου όταν θα διεξαχθεί το γκρα πρι του Καναδά ο πιλότος της Sauber Σέρτζιο Πέρες δεν βρίσκει το λόγο να μην δώσει το παρόν στο επόμενο γκραν πρι.

Ο Μεξικανός οδηγός κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου στον αγώνα του Μονακό, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του μετά την κατηφορική έξοδο από το τούνελ, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες. Στη συνέχεια, ο 21χρονος πιλότος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη εγκεφαλική διάσειση και μώλωπες στο μηρό, όπου και ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα για τον Καναδά. Αυτός είναι ο στόχος μου και δεν βλέπω το λόγο να μην βρίσκομαι εκεί», είπε αρχικά ο Πέρες και στη συνέχεια μίλησε για το ατύχημα: «Δεν θυμάμαι καλά τι έγινε. Πάτησα στην ακάθαρτη γραμμή και όταν πήγα να φρενάρω έχασα τον έλεγχο του μονοθεσίου. Βγήκα από το τούνελ πολύ κοντά στον τοίχο, πάτησα την ακάθαρτη γραμμή και αυτό ήταν όλο το πρόβλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.