Επιστρέφει (;) ο Κούμπιτσα στη Renault

Η Renault θα ανακοινώσει στα μέσα Ιουνίου αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει ο Κούμπιτσα πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου της.

Η Renault θα ανακοινώσει στα μέσα Ιουνίου αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει ο Κούμπιτσα πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου της. Ο Πολωνός οδηγός της γαλλικής ομάδας είχε πριν δύο μήνες ένα σοβαρό ατύχημα σε αγώνα ράλι στην Ιταλία, το οποίο λίγο έλειψε να του στοιχίσει το δεξί χέρι, με συνέπεια να μην μπορέσει να αγωνιστεί και πάλι στη Φόρμουλα Ένα. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν, και τώρα βρίσκεται στο σπίτι του στο Μονακό, όπου και ξεκουράζεται.

«Μίλησα μια ώρα στο τηλέφωνο μαζί του και είναι πολύ ανακουφισμένος που επέστρεψε σπίτι του και στην κανονική ζωή του» δήλωσε για το θέμα ο γενικός διευθυντής της Ρενό, Ερικ Μπουγέ, από την Κωνσταντινούπολη, όπου θα διεξαχθεί την Κυριακή το τουρκικό γκραν πρι, και συμπλήρωσε: «Δουλεύει πολύ σκληρά, έξι με επτά ώρες την ημέρα και πιστεύω ότι στα μέσα Ιουνίου θα ξέρουμε περισσότερα. Ο τραυματισμός ήταν πολύ άσχημος. Τα κόκκαλα και οι μύες είναι εύκολο να φτιαχτούν, αν μπορώ να το πω αυτό, αλλά τα νεύρα είναι άλλη ιστορία. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην αποκατάσταση. Γι’ αυτό χρειάζεται χρόνο να το κάνει σωστά και να το χειριστεί σωστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.