Ξεκίνησαν…

Δόθηκε την Πέμπτη το απόγευμα η εκκίνηση του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Δόθηκε την Πέμπτη το απόγευμα η εκκίνηση του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Το ράλι προσμετρά στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα των ιστορικών ράλι και τα συνολικά 140 (52 στην κατηγορία sporting και 88 στην κατηγορία regularity) πληρώματα που τελικά ξεκίνησαν, κατευθύνθηκαν στα Καμένα Βούρλα, όπου και θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες το επίκεντρο του αγώνα. Την έναρξη του ράλι κήρυξε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κώστας Αϊβαλιώτης.

Ο αγώνας της κατηγορίας sporting θα αποτελείται από δύο ξεχωριστούς αγώνες, έναν σε άσφαλτο και έναν σε χώμα, οι οποίοι θα μετρήσουν ξεχωριστά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι αγωνιζόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, είτε στον ένα, είτε στον άλλο, είτε και στους δύο αγώνες.

Ο διήμερος ασφάλτινος αγώνας της κατηγορίας sporting που θα διεξαχθεί 6 και 7 Μαΐου έχει 12 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 140 χλμ, ενώ ο χωμάτινος θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου και έχει 6 ειδικές διαδρομές, καλύπτοντας μια συνολική απόσταση 70 χλμ.

Ο αγώνας της κατηγορίας regularity είναι τριήμερος και διεξάγεται σε ασφάλτινο οδόστρωμα.

Ο τερματισμός του αγώνα καθώς και η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου στις 3 μ.μ. στην παραλία των Καμένων Βούρλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας