Βαζαίος: «Να γίνω ανταγωνιστικός σε ψηλό επίπεδο»

Ο Ανδρέας Βαζαίος ήρθε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου καθαρά για την εμπειρία και χωρίς να έχει κάνει ειδική προετοιμασία γι΄αυτούς (άλλωστε προσκλήθηκε από τη FINA να συμμετάσχει πριν από περίπου ένα μήνα).

Ο Ανδρέας Βαζαίος ήρθε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου καθαρά για την εμπειρία και χωρίς να έχει κάνει ειδική προετοιμασία γι΄αυτούς (άλλωστε προσκλήθηκε από τη FINA να συμμετάσχει πριν από περίπου ένα μήνα). Θα επιστρέψει στην Αθήνα με μία καθ΄όλα αξιοπρεπή εμφάνιση και με ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων στα 200μ. μικτή ατομική, αφού το 2:01.23 που έκανε, μπορεί να μην του έδωσε κάτι καλύτερο από την 26η θέση, βελτιώνει όμως το 2:01.64 που είχε ο ίδιος από τις 17 Αυγούστου 2011, στο Παγκόσμιο εφήβων/νεανίδων της Λίμα, όπου είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.
«Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα μπορούσα να μπω στη 16άδα, οι υπόλοιποι είναι γρήγοροι, έμπειροι, είναι αθλητές υψηλού επιπέδου. Ηθελα να το ευχαριστηθώ και να πάω όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Το πέτυχα και έκανα μια καλή εμφάνιση για πρώτους Ολυμπιακούς», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο νεαρός πρωταθλητής Ευρώπης (σε επίπεδο εφήβων), που έδειξε πραγματικά εντυπωσιασμένος από τη συμμετοχή του στους Αγώνες.
Ο Βαζαίος θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες για το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης, ο ίδιος όμως προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους. «Φέτος ήταν η τελευταία μου χρονιά σαν έφηβος. Από του χρόνου μπαίνω στην κατηγορία ανδρών και πλέον όλοι αυτοί θα είναι αντίπαλοί μου. Αθλητές με παγκόσμια ρεκόρ, με μετάλλια σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά και Ολυμπιακούς, οι οποίοι έχουν πετύχει αξιοζήλευτα πράγματα. Θα προσπαθήσω να εξελίσσομαι και να μαθαίνω από αυτούς, να αλλάζω το κολύμπι μου και να μπορέσω σε κάποια χρόνια να γίνω κι εγώ ανταγωνιστικός σε αυτό το επίπεδο», τόνισε ο πρωταθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.