Κολύμβηση: Δεν μπορεί να πάρει αναβολή ο Γκολομέεβ

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ προσπαθεί να πάρει αναβολή από τον στρατό, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ προσπαθεί να πάρει αναβολή από τον στρατό, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα πρέπει να παρουσιαστεί στις 18 Μαρτίου και ζητάει τόσο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο να βρεθεί άμεσα μια λύση. 

Αρχικά, ο Γκολομέεβ δήλωσε: “Γνωρίζω ότι ο κ. Αυγενάκης, ως υφυπουργός Αθλητισμού έχει δώσει μεγάλη μάχη για τους αθλητές. Γνωρίζω επίσης από συναθλητές μου και Ολυμπιονίκες ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος εκτιμάει την προσφορά μας στην πατρίδα, είναι κοντά στον Αθλητισμό και στις αρχές που πρεσβεύει. Ευελπιστώ και εύχομαι να δουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και να δοθεί άμεσα μια λύση”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Όταν κάναμε τον προγραμματισμό μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δεν πιστεύαμε ότι υπήρχε περίπτωση να αναβληθούν οι Αγώνες. Γι’ αυτό τον λόγο πήρα αναβολή έως το Δεκέμβριο του 2020. Δυστυχώς, ήρθε η πανδημία και αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Λόγω της υπάρχουσας νομοθεσίας δεν μπορώ να πάρω νέα αναβολή επομένως, αν δε βρεθεί άμεσα λύση, θα πρέπει να παρουσιαστώ στις 18 Μαρτίου στη Ρόδο”.

Επίσης, ο Έλληνας κολυμβητής δήλωσε για το πόσο θα επηρεαστεί ο προγραμματισμός που έχει κάνει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Θα ήταν μια καταστροφή. Ο προγραμματισμός μου ήταν να πάω απευθείας στο Τόκιο από την Αμερική. Αν χάσω περίπου ένα μήνα προπόνησης, χάθηκε το όνειρο. Χάθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Δε θέλω να υπερβάλω. Στο άθλημά μου και πιο συγκεκριμένα στο αγώνισμα μου, μια μέρα αποχής από την προπόνηση μπορεί να σου στοιχίσει. Εκτός από αυτό, χάνεις και τη συγκέντρωσή σου, την ψυχολογία που δουλεύεις όλα αυτά τα χρόνια… Εκεί που ετοιμάζεσαι για το Τόκιο, φανταστείτε πως είναι να τα αφήνεις όλα για να παρουσιαστείς”.

Επίσης, Ο Γκολομέεβ τόνισε: “Έχουμε δει μέχρι στιγμής από πολλά παραδείγματα ότι τόσο ο κ. Παναγιωτόπουλος, όσο και ο κ. Αυγενάκης λειτουργούν πρώτα ως άνθρωποι. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μου, σ’ αυτό το δίκαιο αίτημά μου και θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε μαζί στην Ιαπωνία. Φυσικά, και θέλω να πραγματοποιήσω τη θητεία μου, αλλά πρώτα θέλω να παλέψω για το όνειρά μου και την πατρίδα μου στο… Τόκιο”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στους στόχους του στο Τόκιο: “Δε μ’ αρέσει να δηλώνω ή να οριοθετώ κάπου έναν πήχη. Στόχος είναι να φτάσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς τραυματισμούς και από εκεί και πέρα θα παλέψω για το καλύτερο. Το ζητούμενο άλλωστε για μένα είναι να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ απόλυτα καλά προετοιμασμένος και συγκεντρωμένος. Όλα τα άλλα θα έρθουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.