Το διάστημα 10-23 Μαΐου 2021 το Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης

Από τις 10 έως τις 23 Μαΐου του 2021 θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η LEN, επισημοποιώντας την -ήδη γνωστή- αναβολή της διοργάνωσης για την επόμενη χρονιά. 

Από τις 10 έως τις 23 Μαΐου του 2021 θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η LEN, επισημοποιώντας την -ήδη γνωστή- αναβολή της διοργάνωσης για την επόμενη χρονιά. 

Ουσιαστικά πρόκειται για τις αντίστοιχες ημερομηνίες που επρόκειτο να διεξαχθούν οι αγώνες και φέτος (11-24 Μαΐου), διατηρώντας την ίδια χρονική απόσταση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που επίσης έχουν μετατεθεί για το 2021. Όπως επισημαίνει η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, οι νέες ημερομηνίες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος καθορίστηκαν μετά από διαβουλεύσεις με τους Ούγγρους διοργανωτές, αλλά και με την EBU, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.
 
Παράλληλα, η LEN επισημοποίησε και την οριστική διακοπή των φετινών διασυλλογικών διοργανώσεων υδατοσφαίρισης (Champions League και Euro Cup ανδρών, Euroleague γυναικών), αποδίδοντας την απόφασή της στον περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας που θα είχαν οι ομάδες, αλλά και στους περιορισμούς μετακινήσεων από και προς κάποιες χώρες. Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «… η εκτελεστική επιτροπή θα διερευνήσει τις καλύτερες επιλογές για την επόμενη σεζόν, ώστε να δούμε ξανά πόλο υψηλού επιπέδου», μία αποστροφή που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών ενόψει της περιόδου 2020-21, ανάλογα φυσικά με την εξέλιξη της πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.