Στην Κίνα για τα “FINA Champions Series” οι Γκολομέεβ και Χρήστου

Διπλή ελληνική συμμετοχή θα έχουμε στα πρώτα δύο φετινά μίτινγκ της σειράς "FINA Champions Series", τα οποία θα διεξαχθούν στην Κίνα. 

Διπλή ελληνική συμμετοχή θα έχουμε στα πρώτα δύο φετινά μίτινγκ της σειράς “FINA Champions Series”, τα οποία θα διεξαχθούν στην Κίνα. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Κριστιάν Γκολομέεβ και ο Απόστολος Χρήστου προσκλήθηκαν από τη διεθνή ομοσπονδία και θα δώσουν το «παρών» στους αγώνες της Σενζέν (14-15 Ιανουαρίου) και του Πεκίνου (18-19/1). 

Οι δύο Έλληνες κολυμβητές αναχωρούν το Σάββατο (11/1) για την Κίνα, συνοδευόμενοι από τον προπονητή του Χρήστου, Παναγιώτη Βελέντζα.

Τα “FINA Champions Series” είναι μία σειρά «κλειστών» επαμειβόμενων αγώνων που θέσπισε από πέρυσι η διεθνής ομοσπονδία υγρού στίβου. Σε κάθε αγώνισμα μετέχουν μόνο τέσσερις αθλητές/τριες, επιλεγμένοι με βάση τις επιτυχίες και τις επιδόσεις τους. 

Ο νικητής κάθε αγωνίσματος αμείβεται με ποσό 10.000 δολαρίων, ο δεύτερος και ο τρίτος εισπράττουν 8.000 και 6.000 δολάρια, αντίστοιχα, ενώ και μόνο η συμμετοχή ενός αθλητή τού εξασφαλίζει 5.000 δολάρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.