Ιστιοπλοΐα: Στο Τόκιο οι Μιτάκης και Καραχάλιου

Τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εξασφάλισαν και τυπικά ο Γιάννης Μιτάκης στα ΦΙΝΝ  και η Βασιλεία Καραχάλιου στα Λέιζερ Ράντιαλ.

Τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εξασφάλισαν και τυπικά ο Γιάννης Μιτάκης στα ΦΙΝΝ  και η Βασιλεία Καραχάλιου στα Λέιζερ Ράντιαλ. Η διεθνής ρεγκάτα στο Ιέρ που επρόκειτο να γίνει το διάστημα 17 με 24 Απριλίου ματαιώθηκε λόγω του κορονοϊού και κατόπιν τούτου οι δυο ιστιοπλόοι μας θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη. 

Η διοίκηση της ΕΙΟ από τις 9 Φεβρουαρίου είχε αποφασίσει ότι σε περίπτωση ματαίωσης της διοργάνωσης αυτόματα την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα την πάρουν οι  αθλητές και οι αθλήτριες που προηγούνται στην βαθμολογία μετά τον πρώτο αγώνα πρόκρισης “Athens International Sailing Week 2019”.

Για την ιστορία στο Ιέρ θα γινόταν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΦΙΝΝ που ταυτόχρονα ήταν και εσωτερική πρόκριση, καθώς και αγώνας πρόκρισης της χώρας για τα Λέιζερ Στάνταρντ και εσωτερική πρόκριση για τα Λέιζερ Ράντιαλ.

Κανονικά θα διεξαχθούν στην Πορτογαλία το παγκόσμιο πρωτάθλημα 470 από 5 έως 13 Μαρτίου (είναι και εσωτερική πρόκριση για το Τόκιο) και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα RSX από 7 μέχρι 13 του μήνα.

Στα 470 θα τρέξουν στους άνδρες οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής, Βασίλειος Παπουτσόγλου – Ιωάννης Ορφανός και στις γυναίκες οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου και Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Αιμιλία Τσουλφά.

Στα RSX θα αγωνιστούν οι Βύρωνας Κοκκαλάνης και Κατερίνα Δίβαρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.