Για 14η χρονιά ο ΠΟΙΑΘ διοργανώνει τον αγώνα « ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ »


Για 14η χρονιά ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) στo πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της ευαισθησίας των μελών του για την παιδική ηλικία, διοργανώνει τον αγώνα « ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ». 

Ο αγώνας έχει στόχο την υποστήριξη του γνωστού κοινωφελούς οργανισμού που υποστηρίζει παιδιά με διάφορες ανάγκες και για τον λόγο αυτό, τόσο ο Όμιλος, όσο και οι συμμετέχοντες, αλλά  και ο χορηγός που φέτος είναι η εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND θα συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσόν το οποίο και θα αποδοθεί αυτούσιο στο σωματείο. Όλη η διοργάνωση διεξάγεται από εθελοντές αποδεικνύοντας ότι οι ιστιοπλόοι που είναι μαθημένοι στην ομαδικότητα και την συνεργασία, μπορούν και ξέρουν να προσφέρουν μέσα από τις αγωνιστικές τους διαδικασίες και την ευγενική άμιλλα ενός αγώνα.

Στους αγώνες που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου στο Μικρολίμανο θα συμμετέχουν σκάφη ανοικτής θαλάσσης καταμετρημένα κατά orci, orc-club, irc, platu 25 & j24, ενώ το πλήρωμα του κάθε σκάφους θα είναι υποχρεωτικά μία Γυναίκα και ένας Άνδρας ( μία  πρωτοτυπία και ταυτόχρονα δυσκολία της διοργάνωσης ), αφού συνήθως τα σκάφη αυτά είναι σχεδιασμένα να επανδρώνονται με 5 έως 8 άτομα για τις αγωνιστικές τους ανάγκες.

Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στον Φαληρικό Όρμο και θα είναι ορατές από την στεριά, κυρίως τις ακτές του Φαλήρου, του Μικρολίμανου και της Βουλιαγμένης, αφού το Σάββατο τα σκάφη θα παραλλάξουν μία σημαδούρα πολύ κοντά στον Λαιμό Βουλιαγμένης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.