19οι Δήμου/Πατενιώτης μετά την 4η ιστιοδρομιών

Στην 19η θέση της γενικής κατάταξης για σκάφη τύπου 49er με 73 βαθμούς ποινής βρίσκονται οι Διονύσης Δήμου/Μιχάλης Πατενιώτης, ύστερα από την ολοκλήρωση των πρώτων τεσσάρων ιστιοδρομιών της συγκεκριμένης κλάσης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Στην 19η θέση της γενικής κατάταξης για σκάφη τύπου 49er με 73 βαθμούς ποινής βρίσκονται οι Διονύσης Δήμου/Μιχάλης Πατενιώτης, ύστερα από την ολοκλήρωση των πρώτων τεσσάρων ιστιοδρομιών της συγκεκριμένης κλάσης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το ελληνικό πλήρωμα κατέλαβε τη 19η θέση στην τρίτη ιστιοδρομία, μένοντας 1 λεπτό και 59 δευτερόλεπτα πίσω από τους Νεοζηλανδούς Πίτερ Μπέρλινγκ και Μπλερ Τουκ, που κατέκτησαν την πρώτη θέση (30:53). Στην τέταρτη κούρσα οι Δήμου/Πατενιώτης κατέλαβαν τη 16η θέση, μένοντας 1 λεπτό και 36 δευτερόλεπτα πίσω από τους Αμερικανούς Έρικ Στορκ και Τρέβορ Μουρ, που έκοψαν πρώτοι το νήμα με 29:36.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κορυφή της γενικής κατάταξης, μετά τις πρώτες τέσσερις ιστιοδρομίες, βρίσκονται οι Αυστραλοί Νέιθαν Άουτεριτζ και Άϊεν Τζένσεν με 15 βαθμούς ποινής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.