Συνδιάσκεψη της ΕΙΟ με τους ομίλους της Περιφέρειας Νότιας Ελλάδας

Μετά την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας και στα πλαίσια της επανεκκίνησης της δραστηριότητας των ομίλων η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή συνδιάσκεψη των ομίλων της Νότιας Ελλάδος

Μετά την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας και στα πλαίσια της επανεκκίνησης της δραστηριότητας των ομίλων η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή συνδιάσκεψη των ομίλων της Νότιας Ελλάδος. Τη σύσκεψη συντόνισε ο Ι. Ο Πατρών και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» της Πάτρας όπου τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Με τους προέδρους τους η, μέλη των Δ.Σ τους έλαβαν μέρος όλοι οι όμιλοι που έχουν δραστηριότητα. Την ΕΙΟ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, η αντιπρόεδρος Αγγελική Σέρφα, η γενική γραμματέας Νίκη Αναστασίου, ο έφορος Ν. Ελλάδας και μέλος του Δ.Σ Δημήτρης Κακαλίκας και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος συντονιστής Περιφερειών Λάκης Παπαθανασίου. 

Και σε αυτή τη σύσκεψη, που εντάσσεται στις καθιερωμένες ετήσιες συναντήσεις της διοίκησης της ΕΙΟ με όλες τις Περιφέρειες της χώρας, έλαβε μέρος ο Ολυμπιονίκης μας Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος αναφέρθηκε γενικά για την ιστιοπλοϊα και τόνισε την τεράστια προσφορά της στην εξωαθλητική ζωή των ιστιοπλόων. 

Ο Μπουντούρης έθεσε τον εαυτό του μαζί με άλλους παλιούς Ολυμπιονίκες στη διάθεση των ομίλων για οποιαδήποτε μελλοντική τους αγωνιστική ανάγκη και μετά το τέλος της εκδήλωσης μαζί με όλους τους συμμετέχοντες επισκέφθηκε τα γραφεία του Ι.Ο Πατρών και μίλησε με τους αθλητές, τις αθλήτριες και την προπονήτριά τους Δήμητρα Αρβανίτη.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κώστας Καλογερόπουλος, πρόεδρος του Ι.Ο Πατρών, μέλος της ΕΑΘ και μέλος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΙΟ με την ιδιότητα του διευθυντή παθολογίας του ΠΕΔΥ Πάτρας. Ανέλυσε το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις προπονήσεις και τους αγώνες όταν, βέβαια, δοθεί άδεια να ξεκινήσουν και απάντησε στις εύλογες ερωτήσεις των εκπροσώπων των σωματείων, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους, όμως τόνισαν ότι προηγείται η υγεία των ιστιοπλόων τους.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.